Blog arkiv
RSS

Blog

Strips eller håndmetode. Og hvad med opvarmningen...?

Vi får efterhånden mange henvendelser om opvarmningen og teknikkerne til de 2 forskellige metoder man kan bruge HEVI Sugaring på.

Jeg har prøvet at lave en beskrivelse af de 2 teknikker og håber at det kan hjælpe jer fremover.


Håndmetoden er ikke en nem metode at kaste sig ud i, men den er effektiv og besparende på længere sigt. Den kræver dog en del øvelse og dette er helt klart lettest at gøre på en anden end sig selv.

Kunsten er først og fremmest at få opvarmet produktet til en konsistens man kan "styre" Hvis jeg skal prøve at forklare konsistensen skal den ca. være ligesom fast glucose (der har stue temperatur) - du skal kunne stå med "klumpen" i hånden uden at den flyder fra dig.

Når du så påbegynder arbejdet er det vigtigt at du smører det på modsat hårets gro-retning og trækker dine fingre over det 2 til 3 gange, du skal forestille dig at ALLE hår og hårrødder er klistret godt ind i sugaring. 
(Sugaring "klumpen" skal ligesom skubbes foran dine fingre og dine fingre skal stå vinkelret fra din hud.)

Derefter kommer du op til det øverste punkt igen og skal nu til at trække sukkeret af. Forestil dig at din hånd er en strips.
Stræk dine fingre godt og med flad hånd laver du det bestemte "tilbage-kast" af hånden og sukker-voksen skulle gerne ryge med:)

Hvis du ser videon her giver det måske mening det jeg skriver...
https://youtu.be/JAloXR6e28Y


Strips metoden
Det er en hel del nemmere at arbejde med strips metoden, der skal produktet dog opvarmes en del mere, når du skal arbejde med strips skal produktet være så flydende som muligt, men pas på at du ikke får det varmet op så du brænder dig (det er sukker og det kan blive meget varmt uden at man opdager det) optimal temperatur med strips er ca. 50 grader.
Det lyder måske varmt men det er det ikke når du arbejder med det, det virker lunt på huden.

Her kan du se et video klip med strips teknikken:
https://youtu.be/t9fdKoZY6nA

Her er det også vigtigt at spartlen står vinkelret på huden og der smøres over det samme sted (modsat hårets groretning) 2-3 gange så ALLE hår er godt fedtet ind, og stripsen lægges på og trækkes af med et hurtigt og fast ryk, ned langs huden. Ikke opad eller væk fra huden..

HEVI Varmeren
Det kan være en god ide at have varmeren da den altid vil holde den samme faste temperatur.

Hvis ikke at du har varmeren vil sukker-voksen stå og blive koldere under behandlingen og dermed mere fast i konsistensen og du skal ud og varme den op igen og måske endda flere gange under samme behandling...

Permanent hårfjermning

Du vil med HEVI Bodysugaring kunne opnå permanent hårfjerning ved vedvarende bahandlinger.

Hvorfor/hvordan?

Hver gang du rykker hårene ud med rødderne, reduceres hårsækken og gøres ringere og på et tidspunkt vil der stoppe med at gro hår ud af den enkelte hårsæk. Det er noget der tager tid, men nogen oplever det allerede efter få måneders behandling.

Hvorfor kommer mine hår så hurtigt?

Når vi reklamere med hårfri i op til 4 uger, så er det kun vejledende og et gennemsnit.
I hver hårsæk gror der op til 3 hår. Håret vokser i 3 forskellige faser, derfor vil man kunne opleve, efter første behandling at det nye hår kan ses og måske går der kun et par uger inden der skal behandles igen, men efter 2-3 behandlinger er hårsækken tom og der vil kunne gå op til 6 uger mellem hver behandling, dette er selvfølgelig forskelligt fra person til person, og din egen cyklus.

Bedste hårfjerning

HEVI Bodysugaring er den absolut bedste hårfjerningsmetode til dato, fordi det er hårfjerning indeholdende 100% naturlige ingredienser (sukker, vand og lidt salt), udelukkende økologiske råvarer og godkendt af Astma-Allergi Danmark, som det første og eneste hårfjerningsprodukt i Danmark.

HEVI Bodysugaring er naturlig, skånsom og hudvenlig hårfjerning som kan bruges til hele kroppen.

Hvor kan HEVI Bodysugaring bruges

 • Retning af bryn
 • Overlæbe
 • hage
 • Barkenbarder
 • under armene (armhuler)
 • Hænder/fingre
 • Arme
 • Mave
 • Ryggen
 • Lænnen
 • lår
 • Baller
 • underben
 • Intimt og mellem ballerne (både mænd og kvinder)
 • Fødderne
 • Tæerne

Tænk ikke på at købe flere forskellige produkter til de forskellige kropsdele, HEVI Bodysugaring kan bruges overalt.

Hvad med bakterier??

Pga. dets høje sukkerindhold er produktet selvkonserverende, hvilket betyder at produktet kan opvarmes igen og igen.  Skulle der ske at komme hår eller lign. i produktet vil det ikke kunne danne bakterier i sugaring'en.

Indgroede hår.

Nogle har tendens til at få indgroede hår om de skraber eller barbere sig.

Hårfjerning og indgroede hår hænger desværre sammen, og for nogle er problemet større end for andre. Men lad dig ikke skræmme af det, her under får du nogle råd til hvordan du kan mindske de røde knopper eller endda måske helt undgå dem.

God hygiejne
Sørg for at huden er helt ren og bakterie fri inden du påbegynder behandlingen med HEVI BodySugaring, så der ikke trænger bakterier ind i de åbne hårsække, hvilket ret ofte er det, der skaber de røde, pus-fyldte knopper.

Eksfolier
Begynd at eksfolier din hud, ca. 1-2 dage efter du har fjernet hårene.
Eksfoliering betyder at du skrubber huden fri for døde hudceller, med HEVI Luxurious sugar scrub. Skrub din hud når du er i bad ca. 3-4 gange om ugen, det holder de døde hudceller væk og hjælper de nye hår til lettere at gro ud.

Fugtiggør din hud
Hold huden smidig og fugtig med en HEVI Luxurious Body Balm. dette vil også hjælpe de nye hår til at gro rigtigt ud.

Fjerne hår på ryggen

HEVI Bodysugaring kan også bruges til at fjerne hår på ryggen. Om du er mand eller kvinde det har ingen betydning, HEVI bodysugaring kan bruges af alle og kan fjerne selv de mest genstridige hår..