Handelsvilkår

Handelsbetingelser   
Priser
Alle priser på hevi-sugaring.dk (privat) angives i DKK, inklusive dansk moms, alle danske afgifter mm.

Bestilling
Bestillingsprocessen på hevi-sugaring.dk kan overordnet opdeles i fire trin

Trin 1. Valg af varer - Varer vælges i butikken og tilføjes til varekurven
Trin 2. Adresseoplysninger - Leveringsadresse mm. Indtastes
Trin 3. Betalingsmåde - Den ønskede betalingsmåde vælges
Trin 4. Godkendelse af ordren - Alle bestillingsoplysninger er samlet i overskuelig form. Efter dette vindue åbnes betalingsvinduet, og betalingen kan gennemføres på den valgte form.

Så længe betalingen ikke er gennemført er det muligt at ændre alle de indtastede oplysninger, ændringerne foretages under de respektive trin (adresseoplysninger ændres under trin 2 osv.). Det er muligt, at navigere frem og tilbage imellem de enkelte trin sålænge betalingen ikke er gennemført.

Når du har gennemført en bestilling på webshoppen, skal du være opmærksom på følgende: hevi-sugaring.dk’s ordresystem sender kunden en bestillingsbekræftelse pr. e-mail, der indeholder aftalen mellem virksomheden og kunden.

Betaling
Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko, i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 DKK., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

De data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Hevi eller andre har mulighed for at læse dataene.

Hos HEVI Sugaring kan du betale med følgende betalingsmidler:
Dankort
E-dankort
VISA
Master card
Visa elektron
Netbank (bankoverførsel)