Skip to content
Afsendelse hver mandag og torsdag - Fri fragt fra 399 kr.

Gode råd

Vær opmærksom på med håndmetoden

Man kan komme til at give kunden et blåt mærke ved at “trække” for mange gange på det samme sted. Prøv i stedet at ”trække” sugaring’en af et andet sted fra, eller anvend en strips og start forfra med en helt ny klump.

At fjerne hårene på oversiden af foden, knæ og albuer (med håndmetoden) er nogle af de sværeste steder, da sugaring’en tit og ofte gerne vil hænge ekstra godt fast der. Lad det ikke “slå dig ud,” men vent evt. med det til sidst, og hvis det ikke kan lykkes, så anvend en strips, men øvelse gør mester.

Her kan du arbejde med sugaring

TIPS

AMRMULEN – Få da kunden til at trække brystet væk fra armhulen, med den modsatte hånd.

INTIMT – Få kunden til at stramme maveskindet op mod navlen, og læg knæene ud til siderne. Jo bedre arbejdsforhold og plads du har, jo bedre behandling kan du lave. Jo mere sikker og mere kontrol du har, jo mere tryg er kunden også.

ANSIGTET – Det kan være en fordel at bruge Spatelmetoden til de fine dunhår på kinderne. Spatel sugaring er mere tyndflydende, og derfor får sagaring’en bedre fat omring dunhårene.

MODSAT GRORETNINGEN – HEVI Sugaring kan sagtens rykke hårene af, modsat groretningen. Dette kan i nogle tilfælde være en nødvendighed og det er ikke noget, der sker noget ved, men der er en risiko for flere knækkede hår, så prøv så vidt muligt at undgå det.

KONSERVERING – HEVI Sugaring er selvkonserverende pga. det høje sukkerindhold. Du kan sagtens anvende HEVI Sugaring uden handsker, og skulle nogle hår komme ned i den ubrugte voks, gør det intet, da bakterier ikke vil overleve i beholderen.

0
Left Menu Icon