skip to Main Content

Fri levering til pakkeshop i Danmark ved køb for over 69,- kroner,
(excl. Grønland og Færøerne)

Ved alle øvrige ordre betales porto på 29,- kroner, og pakken bliver leveret til nærmeste pakkeshop.

Bliver pakken ikke afhentet i pakkeshop, trækker vi et ekspeditionsgebyr på 49,- kr fra dit tilgodehavende, når vi tilbagefører dine penge. Er pakken ikke blevet afhentet og ønskes sendt igen, koster det yderligere 49,- kr.

Skader under transporten er Hevi-sugaring.dk IKKE ansvarlige for, de skal meldes til GLS ved modtagelsen eller inden for kort tid.

HEVI-sugaring.dk sørger for levering med GLS til modtager, indenfor fem hverdage. Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder deres løfte om levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.
HEVI-sugaring.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender HEVI-sugaring.dk en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS’ målsætning om leveringstid, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare op til 10 dage.
For levering til Grønland, Færøerne og Udland, kontakt hevi@hevi-sugaring.dk

Ved forudgående aftale kan ordre afhentes ved personligt fremmøde på vores lager i Hornsyld. Der er åbent after aftale, kontakt 6015 2575

0