Skip to content
Afsendelse hver mandag og torsdag - Fri fragt fra 399 kr.

HEVI Sugaring fylder 10 år!

For 10 år siden blev der sat kog under den første gryde med sukker, der blev startskuddet til det sukkereventyr Vivi har begivet sig ud på – eventyret hedder ’HEVI Sugaring’.

Starten på HEVI Sugaring

Ideen til HEVI Sugaring startede for 10 år siden, efter Vivi havde fået fjernet hår med sukkervoks på en klinik. Hun var så begejstret for, at behandlingen var mindre smertefuld end andre voksbehandlinger og det fantastiske resultat, at hun ønskede at købe noget sukkervoks hun kunne bruge derhjemme. Hun søgte højt og lavt, men det var ikke til at finde sukkervoks til privatbrug, så det besluttede Vivi sig for at ændre på. Hun gik i gang med at koge sukker i grydevis, mens sønnen så med fra højstolen. I løbet af de følgende to år, brugte Vivi utrolig mange timer på at koge sukker, for at finde den rigtige konsistens. Noget blev for hårdt, andet for blødt og rigtig meget brændte på, men da den rigtige konsistens endelig var fundet, blev den nye udfordring at få den samme konsistens hver eneste gang med det økologiske sukker.

Vivi med den første HEVI Sugaring emballage

“Selvom man kan alting selv, betyder det ikke at man skal gøre det selv”

Vivi fylder Roll on patroner med den yngste datter på skødet

Vokseværk

Det er her vakuumkogeren ’Martha’ kommer ind i eventyret. Sukkerkogningen rykkede inde fra køkkenet og ud i garagen, hvor Vivis mand Jesper selv byggede det professionelle produktionsanlæg. Så med et produktionsanlæg der kørte upåklageligt, skabte det vild jubel, da Vivi modtog den første store ordre på 2700 enheder til Matas. Så venner og familie blev kaldt ind for at hjælpe til med produktion og pakning. Sidenhen blev behovet for mere plads så stort, at der måtte rykkes til nye lokaler. Her flyttede en større vakuumkoger også ind, for at kunne imødekomme efterspørgslen på HEVI Sugaring. Men som et hvert godt eventyr har hovedpersonen brug for nogle gode hjælpere, til at overkomme forhindringer og modstand. Vivi indså at selvom man kan alting selv, betyder det ikke at man skal gøre det selv. Derfor har hun, i løbet af de sidste 2 års tid, fået ansat et team der nu består af 10 medarbejdere med en bred vifte af kompetencer, der sammen løfter og udvikler HEVI Sugaring.

Den videre rejse

I takt med denne udvikling, er rejsen med HEVI Sugaring nået internationale højder. Med bestemte skridt træder HEVI Sugaring ind på internationale markeder, og rejser ud i den store verden med de økologiske og effektive produkter. Sortimentet er løbende blevet udvidet med blandt andet hudplejeserien Pure Benefit og Sugar Massage, og der er flere nyheder er på vej. Hvilke produkter der er i gryden til at bliver en del af HEVI Sugarings sortiment i fremtiden, kan ikke røbes endnu.

Det ikke altid er lige sukkersødt at arbejde med sukker, men det er alligevel hele rejsen værd!

God for dig og naturen

En ting der dog ikke er hemmelig er, at alle HEVI Sugaring produkter er allergivenlige og består af rene, naturlige og økologiske råvarer, fordi det er Vivis ønske at tilbyde hårfjerningsprodukter og hudpleje, der kan bruges af alle. Produkterne er derfor også certificeret af både Allergy-Certified og økologisk certificeret af Ecocert COSMOS.
Bæredygtighed er et tema der går igen gennem dette eventyr – lige fra det økologiske sukker til bæredygtig emballage til bionedbrydeligt pakkefyld. Små, men vigtige skridt på vejen mod en mere bæredygtig fremtid.

Til trods for at HEVI Sugaring fylder 10 år, er eventyret stadig kun lige begyndt. Der er stadig godt kog i gryden, og der er mange ny mål og projekter der skal indfries i løbet af de næste mange år. Det er ikke altid lige sukkersødt at arbejde med sukker, men det er alligevel hele rejsen værd!
Tak for at du følger HEVI Sugarings eventyrlige rejse.

0
Left Menu Icon