HISTORIEN

 

 HISTORIEN BAG

 

Det hele startede i 2011 hvor jeg fik min første sugaring behandling (hårfjerning), på en klinik. Jeg blev virkelig begejstret for resultatet.

Det var mindre smertefuldt og jeg fik et pænere resultat end med andre voksbehandlinger, jeg havde prøvet før. Så jeg ville købe det med hjem, men som privat person, var det ikke muligt på daværende tidspunkt at købe og behandle sig med sugaring hjemme.

Før i tiden var sugaring kun forbeholdt klinikker og kosmetologer, der havde gennemgået kurser. Kurser der udelukkende gav klinikker lov til at købe et sugaring produkter.

Det gav mig blod på tanden og jeg gik selv i gang. Jeg eksperimenterede med sukkerkogning i to år. Jeg søgte rådgivning hos skønhedseksperter og klinikker. Jeg brændte sukker på, prøvede igen, brændte på og prøvede igen og igen.

I dag er jeg nået frem til en produktserie, som jeg virkelig er stolt af. HEVI Bodysugaring er både økologisk og det første hårfjerningsprodukt i verden, der er deklareret i samarbejde med Astma Allergi Nordic, Svanen og EcoCert. Og det samme gælder vores før- og efterbehandlings serie; Pure Benefit, som alle er gode plejende og nærende produkter til din hud i hverdagen og især efter al hårfjerning, om du barbere, epilere, vokser dig eller bruger sugaring.

 

Måske du også gerne vil forkæle dig selv med skånsom og naturlig hårfjerning?
Se vores produkter HER

De første par år gik hurtigt, efter at være kommet godt igang som iværksæter og med brandet HEVI Sugaring, som efterhånden blev et hjertebarn.

Interessen for sugaring voksede hurtigt blandt kunderne og der kom efterspørgsel på flere produkter, så derfor udviklede jeg i samarbejde med professionelle eksperter, Pure Benefit serien, som er med til at holde en rød tråd i HEVI Sugaring serien, alle produkterne hjælper huden til at holde sig sund og flot især i forbindelse med hårfjerning.

Vi tilbyder også sugaring kurser, til klinikker, salonner og spa/wellness steder 
du kan læse mere om vores kurser her: læs mere her.
Men fordi at der kun er 24 timer i døgnet har jeg valgt at lave samarbejde med GM Trading, som forhandler vores klinik produkter, i hele Danmark.

Kort om mig
Jeg er en frisk jysk pige, med ben i næsen og fødderne solidt plantet i jorden, Jeg er 31 år, gift med min mand og sammen har vi 3 børn, foruden HEVI Sugaring :)
I 2018 var jeg så heldig at modtage prisen som årets iværksætter i Hedensted Kommune, som jeg iøvrigt også er meget stolt og glad over.

 

Jeg og mit team, sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål.

Jeg glæder mig til at handle med dig fremover!

Vivi Truelsen

Udvikler og Indehaver af