skip to Main Content

Jeg prøvede selv sugaring hårfjerning første gang i 2011, på en klinik. Jeg blev virkelig begejstret for sukkervoks behandlingen. Det var mindre smertefuldt og jeg fik et pænere resultat end med andre voksbehandlinger, jeg havde prøvet før. Så jeg ville købe det med hjem. Men som privat person, var det ikke muligt at købe og behandle sig med sugaring hjemme.

Om du vil bruge sugaring hjemme eller på din klinik – så skal du have muligheden for det. Før i tiden var det kun forbeholdt klinikker og kosmetologer, der havde gennemgået kurser. Kurser der udelukkende gav klinikker lov til at købe et sugaring – hårfjerningsprodukt.

Det gav mig blod på tanden og jeg gik selv i gang.

Jeg eksperimenterede med sukkerkogning i to år. Jeg søgte rådgivning hos
skønhedseksperter og klinikker. Jeg brændte sukker på, prøvede igen, brændte på og prøvede igen og igen.

I dag er jeg nået frem til en sukkervoks, som jeg virkelig er stolt af. HEVI Bodysugaring er både økologisk og det første hårfjerningsprodukt i Danmark, der er deklareret i samarbejde med Astma Allergi Danmark. Og derudover har alle mulighed for at købe det.

Jeg glæder mig over at give alle kvinder og mænd muligheden for at forkæle sig med et naturligt hårfjerningsprodukt og før- og efterbehandlings produkter.”

Måske du også gerne vil forkæle dig selv med skånsom og naturlig hårfjerning?
Se vores produkter HER

De første par år gik hurtigt efter at være kommet godt igang som iværksæter og HEVI Sugaring, som efterhånden blev et hjertebarn.

Interessen for sugaring voksede hurtigt blandt kunderne og der kom efterspørgsel på flere produkter, så derfor udviklede jeg i samarbejde med professionelle eksperter, Pure Benefit serien, som er med til at holde en rød tråd i HEVI Sugaring serien, alle produkterne hjælper huden til at holde sig sund og flot i forbindelse med hårfjerning.

Vi tilbyder også sugaring kurser, til klinikker, salonner og spa/wellness steder
du kan læse mere om vores kurser her: læs mere her.
Men fordi at der kun er 24 timer i døgnet har jeg valgt at lave samarbejde med GM Trading, som forhandler vores klinik produkter, i hele Danmark.

Kort om mig
Jeg er en frisk jysk pige, med ben i næsen og fødderne solidt plantet i jorden, Jeg er 31 år, gift med min mand og sammen har vi 3 børn, foruden HEVI Sugaring 🙂 Jeg og mit team, sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål.

Jeg glæder mig til at handle med dig fremover!

Vivi Truelsen

Udvikler og Indehaver af

 

0