skip to Main Content
Fragt 19,- l Fri Fragt v. køb på over 399,-
Hvorfor HEVI Blev Til

Hvorfor HEVI blev til

Jeg hedder Vivi Truelsen. Jeg prøvede selv Sugaring hårfjerning første gang i 2011, på en klinik. Jeg blev virkelig begejstret for sukkervoks behandlingen. Det var mindre smertefuldt og jeg fik et pænere resultat end med andre voksbehandlinger, jeg havde prøvet før. Så jeg ville købe det med hjem. Men som privat person, var det ikke muligt at købe og behandle sig med Sugaring hjemme.
Om du vil bruge Sugaring hjemme eller på din klinik – så skal du have muligheden for det.
Før i tiden var det kun forbeholdt klinikker og kosmetologer, der havde gennemgået kurser. Kurser der udelukkende gav klinikker lov til at købe et sugaring-hårfjerningsprodukt. Det gav mig blod på tanden og jeg gik selv i gang.
Jeg brændte sukker på, prøvede igen, brændte på og prøvede igen og igen. Jeg eksperimenterede med sukkerkogning i to år. Jeg søgte rådgivning hos
skønhedseksperter og klinikker.
I dag er jeg nået frem til en sukkervoks, som jeg virkelig er stolt af. HEVI Sugaring er både økologisk og det første og eneste hårfjerningsprodukt der er certificeret med svanemærket, Asthma Allergy Nordic og ECOCERT. 

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Left Menu Icon
Cart Menu Button Image0
Kurv