skip to Main Content
Hvorfor HEVI Blev Til

Hvorfor HEVI blev til

Jeg prøvede selv sugaring hårfjerning første gang i 2011, på en klinik. Jeg blev virkelig begejstret for sukkervoks behandlingen. Det var mindre smertefuldt og jeg fik et pænere resultat end med andre voksbehandlinger, jeg havde prøvet før. Så jeg ville købe det med hjem. Men som privat person, var det ikke muligt at købe og behandle sig med sugaring hjemme.

Om du vil bruge sugaring hjemme eller på din klinik – så skal du have muligheden for det. Før i tiden var det kun forbeholdt klinikker og kosmetologer, der havde gennemgået kurser. Kurser der udelukkende gav klinikker lov til at købe et sugaring – hårfjerningsprodukt.

Det gav mig blod på tanden og jeg gik selv i gang.

Jeg eksperimenterede med sukkerkogning i to år. Jeg søgte rådgivning hos
skønhedseksperter og klinikker. Jeg brændte sukker på, prøvede igen, brændte på og prøvede igen og igen.

I dag er jeg nået frem til en sukkervoks, som jeg virkelig er stolt af. HEVI Bodysugaring er både økologisk og det første hårfjerningsprodukt i Danmark, der er deklareret i samarbejde med Astma Allergi Danmark. Og derudover har alle mulighed for at købe det.

Jeg glæder mig over at give alle kvinder og mænd muligheden for at forkæle sig med et naturligt hårfjerningsprodukt og før- og efterbehandlings produkter.”

Måske du også gerne vil forkæle dig selv med skånsom og naturlig hårfjerning?
Se vores produkter HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0