skip to Main Content
Dag til dag levering fra 19,- | Fri fragt fra 399,-

 

 

INTIM HÅRFJERNING
Bliv klar til bikinisæsonen med HEVI Sugaring

Økologisk certificeret og effektiv hårfjerning til din bikinilinje

Hårfri i ca. 4 uger uden skægpest og indgroede hår

STARTPAKKE TIL INTIM HÅRFJERNING

GÅ SOMMEREN I MØDE UDEN UØNSKET HÅR

Nu behøver du ikke længere bekymre dig om hår i bikinilinjen, når du skal en tur på stranden. Med HEVI Sugaring bliver du nemlig hårfri i ca 4 uger og undgår tilmed røde knopper og indgroede hår.

HEVI Sugaring fjerner skånsomt, men effektivt hårene med roden. I modsætning til andre voksprodukter rykkes hårene ud med hårets groretning. Det giver dig en hårfjerning, som er mindre smertefuldt samt et flottere resultatet, der holder længere. Sugaring er især godt til dig, der har brug for et skånsomt alternativ til barbering, epilator og traditionel voks.

Alle vores produkter er økologisk certificerede, Svanemærket og Allergi certificeret.

KAN JEG FJERNE HÅR INTIMT SELV?

Ja, uanset om du blot vil fjerne hår i bikinilinjen, eller du vil have en brazilian, hvor det hele fjernes, så kan du sagtens gøre det selv.
Hårfjerning med sugaring er ikke svært og med rette efterbehandling får du en flot hårfri bikinilinje uden røde knopper og indgroede hår.

1

Varm op i HEVI varmer, mikroovn eller vandbad

2

Stræk huden ud og påfør MOD hårenes groretning

3

Stræk huden ud og hiv af med strips MED hårenes groretning

4

Påfør Pure Benefit Aloe Vera til sidst for kølende og beroligende effekt

SÅDAN GØR DU

Påfør sugaring med spatel og hiv derefter hårene af med strips.
Hårene fjernes med roden, så du får et flot og holdbart resultat i ca. 4 uger.
Se i vores guide, hvordan du klarer skamlæber m.m. indenfor trussekanten.

OPVARMNING

Sugaring kan varmes i HEVI varmer, mikroovn eller vandbad.

HEVI varmeren sikrer, at sukkervoksen har rette temperatur og konsistens under hele behandlingen.
Sukkervoksen skal være 45-50 grader og føles varm på huden, men det må ikke brænde.

SÅDAN UNDGÅR DU INDGROEDE HÅR OG RØDE KNOPPER

Rigtig mange døjer med røde knopper og betændte hårsække i forbindelse med hårfjerning på intimt, men dette kan du sagtens undgå med korrekt hudpleje. Allerede ved at fjerne hår med sugaring minimere du risikoen, fordi hele hårroden hives med ud, og huden ikke irriteres, som den bliver ved eksempelvis barbering. Herefter handler det om at fugte, eksfoliere og holde huden fri for bakterier, og dertil har vi udviklet Pure Benefit serien, som også er økologisk, Svanemærket og allergi certificeret.

Påfør den antibakterielle Aloe Vera lige efter hårfjerningen, som desuden køler og beroliger huden. Det er vigtigt, at området holdes rent og bakteriefrit, så infektion i hårsækken undgås.

Herefter eksfolieres huden med Sugar Scrub 3-4 gange om ugen, så døde hudceller fjernes. Sugar Scrub’en indeholder jojoba og kokosolie, som fugter huden. Du kan som supplement fugte yderligere med Body Balm, som også indeholder den antibakterielle Aloe Vera.

BRUG POWDER FØR BEHANDLINGEN FOR BEDSTE RESULTAT

Det er vigtigt, at huden er HELT tør, når du skal fjerne hår med sugaring, da den ellers ikke kan fæstne.  Powderen er uundværlig til intim hårfjerning, hvor der naturligt dannes mere fugt.

HÅRFJERNING PÅ RESTEN AF KROPPEN

Ønsker du også at fjerne hår på eksempelvis ben og i armhuler, så kan du sagtens bruge spatel sugaring til dette.
Ved hårfjerning på ben anbefaler vi dog vores Roll On Sugaring, som nemt og hurtigt påfører sukkervoks på et større område ad gangen.
Vælg en startpakke med både Spatel og Roll On Sugaring,
hvis du vil gå all in.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

HEVI Sugaring kan bruges på hele kroppen. Spatel sugaring er særlig velegnet til mindre kropsområder, fx. ansigtet, armhuler og intimt, men kan også bruges på fx. benene. De større kropsområder, som fx ben og ryg anbefaler vi dog vores Roll On Sugaring, hvor du ruller sukkervoksen på. Dette er nemmere og hurtigere end spatel sugaring. Resultatet er det samme uanset om du bruger spatel eller Roll On.
Læs mere om Roll On Sugaring her.

For at opnå det bedste resultat bør hårene være 3-5 mm.
Er hårene for korte kan sukkervoksen ikke få fat i hårene.
Hvis dine hår er lange, fx intimt, så anbefaler vi at trimme inden, da det gr mere ondt, hvis hårene er meget lange.

De fleste er hårfri i ca. 4 uger
Håret vokser i 3 forskellige faser, derfor vil man kunne opleve efter første behandling, at det nye hår kan ses og måske går der kun et par uger inden, der skal behandles igen. Efter 2-3 behandlinger er hårsækken tom, og der vil kunne gå op til 4-6 uger mellem hver behandling. Dette er selvfølgelig forskelligt fra person til person.

Efter hver behandling fremkommer det nye hår i en finere form og hårsækken begynder at reduceres. Den hårfrie periode forlænges og man vil på sigt kunne opleve permanent hårfjerning.

Sukkervoks skal modsat almindelig voks påføres MOD hårenes groretning og fjernes MED groretning. Det giver et flottere resultat, da hårroden kommer helt med ud og der derved ikke kommer knækkede hår. Samtidig gør det mindre ondt end ved almindelig voks, hvor du hiver af mod groretningen.

Strips’en skal hives af ned langs kroppen. Hiver du strips’en ud fra kroppen, er der risiko for, at du kan få et lille blåt mærke. Dette skyldes, at huden er blevet trukket ud fra kroppen. Det blå mærke forsvinder i løbet af få dage.

Ja, det er ikke smertefrit at få fjernet hår med roden. Til gengæld er smerten kortvarig og bliver mindre jo flere gange du har fjernet hår med sugaring. Det skyldes, at hårsækken bliver slappere og derved ikke holder så godt fast i håret.

Sugaring er en meget skånsom form for hårfjerning, der ikke skader huden. Modsat almindelig voks, så fæstner sukkervoks kun på håret og de døde hudceller. Derfor skades de underliggende hudlag ikke.

HEVI Sugaring er certificeret økologisk, svanemærket og allergivenligt. Sukkervoksen indeholder kun naturlige råvarer og kan bruges til alle hudtyper – også ved eksem, allergi og psoriasis.

Sukkervoksen kan opvarmes i HEVI varmer, microovn eller i vandbad.
Opvarmning i HEVI varmer sikrer, at sukkervoksen altid har samme temperatur og konsistens.
Sukkervoksen skal være ca. 45-50 grader. Den skal føles varm på huden men må ikke brænde.

Sukkervoksen kan opvarmes igen og igen.

HEVI Powder hjælper med til at holde huden tør under hele behandlingen, hvilket er nødvendigt for en god behandling og et godt resultat. Er hårene og huden det mindste fugtige kan sukkervoksen ikke fæstne ordentligt, og hårene kommer ikke med af. Powder er ikke en nødvendighed for alle på fx ben, men anbefales for det bedste resultat
I armhuler og intimområde er powder uundværligt, da disse områder nemt blive fugtige, særligt under hårfjerning.

Ca. 2-3 år. Grundet det høje sukkerindhold er produktet selv konserverende.

Efter hårfjerning hvor hårene fjernes med roden er det vigtigt at tilføre huden masser af fugt.
Vi anbefaler at smøre huden med Aloe Vera lige efter hårfjerningen. Aloe Vera køler og beroliger huden samt er antiinflamatorisk, hvilket er vigtigt, så der ikke kommer bakterier ned i hårsækken.
Undgå indgroede hår ved at fjerne døde hudceller med vores Sugar Scrub og tilfører fugt med vores Body Balm.

Læs mere om vores pleje produkter her.

HÅRFJERNING PÅ DEN NEMME, NATURLIGE OG ØKOLOGISKE MÅDE

0
Left Menu Icon
Cart Menu Button Image0
Kurv