skip to Main Content

PRODUKTBESKRIVELSE

·HEVI Bodysugaring er et 100% naturligt/rent økologisk hårfjerningsprodukt lavet udelukkende af rene naturlige råvarer, sukker og vand. Produktet kan bruges af alle, mænd og kvinder, unge samt gamle, til at fjerne uønsket hårvækst overalt på kroppen.

·HEVI Bodysugaring indeholder ikke parfume, parabener, kemikalier eller andre sundhedsskadelige stoffer.

·HEVI Bodysugaring, er ikke testet på dyr. ·

·HEVI Bodysugaring er selvkonserverende pga. det høje indhold af sukker.

·HEVI Bodysugaring produkter er godkendt af Astma-Allergi Danmark

Hvorfor Sugaring?
HEVI Bodysugaring fjerner nemt og effektivt hårene på kroppen, og i modsætning til andre voks produkter rykkes hårene ud med hårets naturlige groretning og IKKE modsat. Dette gør behandlingen mindre smertefuld, giver færre knækkede hår, er hårreducerende på sigt, og slut resultatet bliver bedre og flottere.

HEVI Bodysugaring er et vandopløseligt produkt, hvilket betyder at det er nemt at rengøre efter endt behandling, blot med lunkent vand. Omvendt betyder det også, at man ikke kan arbejde med HEVI Bodysugaring hvis huden er fugtig, derfor anvendes HEVI Powder.

Man vil efter endt behandling med HEVI Bodysugaring opleve et silkeblødt resultat, dette skyldes at HEVI Bodysugaring også fjerner alle de døde hudceller.
Andre voksprodukter er ofte så stærke at de også fjerner mange af de levende hudceller, det kan HEVI Bodysugaring ikke da levende hudceller er fugtige.

HEVI Bodysugaring er velegnet til alle hudtyper og kan endda forbedre eksem og psoriasis da den fjerner det øverste lag af døde hudceller og helingen af huden nedenunder fremmes.

HEVI Bodysugaring fjerner hår ned til 2 mm, samt indgroede hår.

PURE BENEFIT

  • Er Økologisk hudpleje til dig der fjerner hår på kroppen
  • Astma og allergi mærket

Er en serie af før- og efterbehandlingsprodukter til dig som fjerner hår på kroppen, de gavner dig og din hud på hver sin måde.

Men især til indgroede hår.

 

0