skip to Main Content

Produktbeskrivelse

HEVI Bodysugaring er et 100% naturligt økologisk hårfjerningsprodukt lavet udelukkende af rene naturlige råvarer,  sukker og vand. Produktet kan bruges af alle mænd og kvinder, unge samt gamle, til at fjerne uønsket hårvækst overalt på kroppen.

HEVI Bodysugaring er et rent økologisk naturprodukt og indeholder ikke parfume, kemikalier eller andre sundhedsskadelige stoffer.

HEVI Bodysugaring, er ikke testet på dyr.

Hvorfor HEVI Bodysugaring

HEVI Bodysugaring skal i modsætning til andre sugaring- og voksprodukter ikke opvarmes til høje temperaturer. Optimal temperatur er ca. 45-50 grader.

HEVI Bodysugaring er velegnet til alle hud typer og kan endda forbedre eksem og psoriasis ved at fjerne det øverste lag af døde hudceller og derved fremme helingen af huden nedenunder.

LANGVARIGT RESULTAT

Håret vokser i 3 forskellige faser, hvorfor du efter første behandling kan opleve, at det nye hår kan ses. En ny behandling er derfor ofte nødvendig allerede efter et par uger.
Efter 2-3 behand­linger er hårsækken tom og der kan gå op til 6 uger mellem hver behandling.

Efter hver behandling fremkommer det nye hår i en finere form og hårsækken begynder at reduceres. Du kan derfor opleve permanent hårfjerning, efter vedvarende behandlinger.

Bemærk at hårets udgroning er meget individuel og varierer derfor tidsmæssigt fra person til person.

Peeler huden

HEVI Bodysugaring er vandopløselig, og derfor skånsom mod huden, da produktet ikke klæber sig til noget fugtigt. Derved forskånes huden og de levende hudceller, men fjerner hårvækst og døde hudceller, og efterlader et silkeblødt resultat.

Med HEVI Bodysugaring fjernes hårene, til forskel fra almindelig voks, med hårets gro-retning. Dette gør processen knap så smertefuld, giver færre knækkede hår, og vil i sidste ende resultere i et blødere og bedre resultat.

HEVI Bodysugaring fjerner hår ned til 2 mm, samt indgroede hår. Hvis hårene på et område er mere end 1 cm lange, anbefales det, at der bruges en trimmer inden påføring af HEVI Bodysugaring, da sukkermassen kan rive ved påføring – dette er mere smertefuld.

HEVI Bodysugaring er et effektivt hårfjernings produkt, der sikrer, at der kommer nye og bløde hår efter behandling, så man undgår stikken og kløen ved ud groning, samt skægpest.
Vedvarende behandling

Håret vokser i 3 forskellige faser, derfor vil man kunne opleve, efter første behandling at det nye hår kan ses og måske går der kun et par uger inden der skal behandles igen, men efter 2-3 behandlinger er hårsækken tom og der vil kunne gå op til 6 uger mellem hver behandling, dette er selvfølgelig forskelligt fra person til person.

Efter hver behandling fremkommer det nye hår i en finere form og hårsækken begynder at reduceres.
Man vil, efter vedvarende behandlinger, kunne opleve permanent hårfjerning.

På grund af det høje sukkerindhold, kan der ikke udvikle sig bakterier i HEVI Bodysugaring, og produktet er derfor konserverende i sig selv.

HEVI Bodysugaring er så naturlig, at det kan spises.

Rengøres let efter brug med lunken vand.

0