Skip to content
Afsendelse hver mandag og torsdag - Fri fragt fra 399 kr.

Vidste du, at huden er dit største organ på kroppen? Om vinteren har vi en lavere temperatur end om sommeren. I takt med det kolde vintervejr, bliver luftfugtigheden også lavere. Dette er med til, at udtørre huden. Det er derfor vigtigt, at du altid plejer din hud, særligt i vinterperioden, for at undgå tør trist hud og sprækker. En sund hud beskytter mod bakterier og andre direkte påvirkninger udefra, såsom blæst og kulde mm.

Hvordan plejer du din hud i vinterperioden?

Lavere temperatur om vinteren virker dehydrerende på huden. Derfor skal tør hud have tilført fugt udefra for at genetablere hudbarrieren. Vores Pure Benefit Luxurious Body Balm sikrer, at huden bliver fugtet i dybden, og virker genopbyggende og beroligende på huden. Den økologiske macadamia olie er blødgørende, styrker og opretholder hudens eget sebum/fedtstof.

TIP
Hvis du bruger vores Pure Benefit Luxurios Sugar Scrub, som effektivt eksfolierer de døde hudceller væk, kan den aktive hud bedre få glæde af de blødgørende og plejende ingredienser fra din lotion.

 

Hvad kan jeg ellers gøre for min hud?


Pure Benefit Luxurios Sugar Scrub bruges når du går i bad. Den eksfolierer nænsomt, men effektivt de døde hudceller væk, mens sukkerkornene smelter ind i huden. Sugar scrubben indeholder lækre olier, såsom kokosolie og jojobaolie. De plejende olier i scrubben giver næring og pleje, så huden efterlades smidig og silkeblød.

Har du allerede udtørret hud og sprækker, kan du med fordel benytte dig af vores økologiske Pure Benefit Luxurious Aloe Vera. Dens fantastiske egenskaber beroliger, heler og køler huden. Og er derfor god mod begyndende sprækker og sårheling.

Hvor ofte skal du pleje din hud? 

Der findes som så ikke nogle faste retningslinjer omkring daglig plejerutiner, og behovet for indsmøring af huden er i høj grad individuelt. Vi anbefaler dog, at du bruger Body Scrubben 3-4 gange i ugen. Med Body Balm anbefaler vi den bruges dagligt. Har du brugt bodyscrubben i badet, behøver du faktisk ikke, at benytte bodylotionen efter, da din hud allerede bliver fugtet af de blødgørende olier i scrubben.
Alle tre plejeprodukter er Allergy Certified, Svanemærket og med økologiske ingredienser, og derfor helt fri for skadelig kemi og parfume, og du kan trygt anvende den til hele familien – Store som små.

 

Efterbehandling fyldt med alle de gode råvarer

  • Pure Benefit Aloe Vera – 150 ml

    129.00 kr. eller abonnér og spar 10%
  • Pure Benefit Body Balm – 250 ml.

    219.00 kr. eller abonnér og spar 10%
  • Pure Benefit Sugar Scrub – 200 g.

    159.00 kr. eller abonnér og spar 10%
0
Left Menu Icon