Levering & returnering

Levering
HEVI Sugaring benytter Post Danmark og GLS som fragtfirma.

Din bestilling tillægges porto jf. Post Danmarks eller GLS' til enhver tid gældende takster.

Leveringsomkostningerne fremgår under din bestilling.

Vi tilbyder fri fra når du handler for 299,- ellers er fragten 49,-

Vi bestræber os altid på dag til dag levering, men der kan dog i nogle perioder på året, være op til 3 dages levering.

Reklamationsret
Der ydes to års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til HEVI Sugaring inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder HEVI Sugaring returneringsomkostninger i rimeligt omfang.
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes skriftligt til:

Mail: hevi@hevi-sugaring.dk

Eller:
HEVI Sugaring
Bøgeskovvejen 5
7130 Juelsminde

Såfremt reklamationsretten benyttes, kan varerne desuden returneres til ovenstående adresse. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Fortrydelsesret:
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Som køber kan du fortryde et køb ved enten at overdrage varen til postvæsenet eller ved at returnere varen til nedenstående retur adresse. Varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som du modtog den i. Bemærk, at du ikke må tage varen i brug og derefter forvente at kunne returnere den. Du har lov til at undersøge varen, såfremt det ikke forringer varens værdi (varens eventuelle salgsemballage er en del af værdien). Dvs. fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Hvis du har købt varer via Internetbutikken hos os, har du som regel ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage efter, du har modtaget den. Du kan returnere varen ved at sende den til følgende adresse:

HEVI Sugaring
Bøgeskovvejen 5
7130 Juelsminde

Når du fortryder et køb, overføres købesummen til din konto, som vi har registreret i forbindelse med dit køb. Tilbagebetaling sker hurtigst muligt, efter at vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Vær opmærksom på at vi fratrækker fragten på din tilbagebetaling.