Blog arkiv

Strips eller håndmetode. Og hvad med opvarmningen...?

Vi får efterhånden mange henvendelser om opvarmningen og teknikkerne til de 2 forskellige metoder man kan bruge HEVI Sugaring på.

Jeg har prøvet at lave en beskrivelse af de 2 teknikker og håber at det kan hjælpe jer fremover.


Håndmetoden er ikke en nem metode at kaste sig ud i, men den er effektiv og besparende på længere sigt. Den kræver dog en del øvelse og dette er helt klart lettest at gøre på en anden end sig selv.

Kunsten er først og fremmest at få opvarmet produktet til en konsistens man kan "styre" Hvis jeg skal prøve at forklare konsistensen skal den ca. være ligesom fast glucose (der har stue temperatur) - du skal kunne stå med "klumpen" i hånden uden at den flyder fra dig.

Når du så påbegynder arbejdet er det vigtigt at du smører det på modsat hårets gro-retning og trækker dine fingre over det 2 til 3 gange, du skal forestille dig at ALLE hår og hårrødder er klistret godt ind i sugaring. 
(Sugaring "klumpen" skal ligesom skubbes foran dine fingre og dine fingre skal stå vinkelret fra din hud.)

Derefter kommer du op til det øverste punkt igen og skal nu til at trække sukkeret af. Forestil dig at din hånd er en strips.
Stræk dine fingre godt og med flad hånd laver du det bestemte "tilbage-kast" af hånden og sukker-voksen skulle gerne ryge med:)

Hvis du ser videon her giver det måske mening det jeg skriver...
https://youtu.be/JAloXR6e28Y


Strips metoden
Det er en hel del nemmere at arbejde med strips metoden, der skal produktet dog opvarmes en del mere, når du skal arbejde med strips skal produktet være så flydende som muligt, men pas på at du ikke får det varmet op så du brænder dig (det er sukker og det kan blive meget varmt uden at man opdager det) optimal temperatur med strips er ca. 50 grader.
Det lyder måske varmt men det er det ikke når du arbejder med det, det virker lunt på huden.

Her kan du se et video klip med strips teknikken:
https://youtu.be/t9fdKoZY6nA

Her er det også vigtigt at spartlen står vinkelret på huden og der smøres over det samme sted (modsat hårets groretning) 2-3 gange så ALLE hår er godt fedtet ind, og stripsen lægges på og trækkes af med et hurtigt og fast ryk, ned langs huden. Ikke opad eller væk fra huden..

HEVI Varmeren
Det kan være en god ide at have varmeren da den altid vil holde den samme faste temperatur.

Hvis ikke at du har varmeren vil sukker-voksen stå og blive koldere under behandlingen og dermed mere fast i konsistensen og du skal ud og varme den op igen og måske endda flere gange under samme behandling...

Skriv en kommentar