skip to Main Content
Dag til dag levering - Fri fragt fra 399 kr

 

 

HÅRFJERNING PÅ MINDRE KROPSOMRÅDER

Økologisk certificeret og effektiv hårfjerning med sukkervoks til hele kroppen
Særligt god til armhuler, ansigtet og intimt

Bliv hårfri i ca. 4 uger

HÅRFJERNING PÅ MINDRE KROPSOMRÅDER

Økologisk certificeret og effektiv hårfjerning med sukkervoks til hele kroppen.Særligt god til armhuler, ansigtet og intimt.Hårfri i ca. 4 uger

SPATEL BESTSELLERE

 • HEVI Sugaring Sampak 375 g.

  229.00 kr. eller abonnér og spar 10%
 • HEVI Body Sugaring – 600 g.

  299.00 kr. eller abonnér og spar 10%
 • HEVI Sugaring Sampak 375 g.

  229.00 kr. eller abonnér og spar 10%

HVAD ER SUGARING?

HEVI Sugaring fjerner nemt og effektivt hårene på kroppen. I modsætning til andre voksprodukter rykkes hårene ud med hårets groretning. Det giver dig en hårfjerning, som er mindre smertefuld samt giver et flottere resultat, der holder længere.

Med økologisk certificeret sukkervoks, får du et hårfjerningsprodukt uden farlig kemi, og som kun klæber sig til døde hudceller og hår. Dette sikrer dig et silkeblødt og langvarigt resultat på cirka 4 uger, uden risiko for skader af huden.

Sukkervoks er især godt til dig, der har brug for et skånsomt alternativ til barbering, epilator og traditionel voks.

Guide_hjemmeside_hevipink

1

Varm op i HEVI varmer, mikroovn eller vandbad

Guide_hjemmeside_hevipink_modgroretning

2

Påfør MOD hårenes groretning

Guide_hjemmeside_hevipink_hiv_med-groretningen

3

Hiv af med strips MED hårenes groretning

KOM GODT IGANG MED SPATEL SUGARING

Det kan være svært, at vide hvad man skal købe, når man vil igang med noget nyt. Derfor har vi gjort det nemt for dig. Køb din Spatel Startpakke i dag og modtag alt hvad du har brug for til at komme i gang med hårfjerning med sukkervoks. 

Spatel Sugaring kan bruges til hele kroppen, men egner sig rigtig godt til de små kropsområder, såsom armhuler, ansigt og intimt. 

 

SE VIVI FJERNE HÅR I ARMHULEN PÅ UNDER 2 MINUTTER

Bliv hårfri cirka 4 uger

 

OPVARMNING AF SUGARING

Sugaring kan opvarmes med vores HEVI varmer, mikroovn eller vandbad.

HEVI varmeren sikrer, at sukkervoksen har den rette temperatur og konsistens under hele behandlingen. Ønsker du derfor god tid og hårfjerning på flere kropsområder på en gang, kan det være en god ide at investere i en HEVI Varmer, så slipper du for at skulle varme sukkervoksen flere gange i mikroovnen.

Sukkervoksen skal være 45-50 grader og føles varm på huden, men det må ikke brænde.

HUSK at HEVI Varmeren ikke medfølger i Spatel Sugaring Startpakken.

HÅRFJERNING PÅ BEN

Ønsker du at fjerne hår på f.eks. benene, anbefaler vi vores Roll On Sugaring, hvor du nemt og hurtigt ruller sukkervoksen på større områder. Spatel Sugaring kan også anvendes på benene, Roll On er blot hurtigere. 

intim hårfjerning med Hevi sugaring

INTIM HÅRFJERNING UDEN SKÆGPEST

HEVI Sugaring er med sin skånsomme hårfjerningsmetode perfekt til den sarte hud i intimområdet. Hårfjerning med sugaring og efterbehandling med vores specialudviklede hudplejeprodukter sikrer dig et flot resultat uden røde knopper og indgroede hår.

SÅDAN PLEJER DU DIN HUD EFTER HÅRFJERNING

Efter hårfjerning, hvor hårene fjernes med roden, er det vigtigt at pleje huden.
Vi anbefaler at smøre huden med Aloe Vera lige efter hårfjerningen. Aloe Vera køler og beroliger huden samt er antiinflamatorisk, hvilket er vigtigt, så der ikke kommer bakterier ned i hårsækken.
Du undgår indgroede hår og skægpest ved at fjerne døde hudceller med vores Sugar Scrub og tilfører masser af fugt med vores Body Balm.

Du kan læse mere om, hvordan du undgår indgroede hår her

 • Pure Benefit Aloe Vera – 150 ml

  129.00 kr. eller abonnér og spar 10%
 • Pure Benefit Body Balm – 250 ml.

  219.00 kr. eller abonnér og spar 10%
 • Pure Benefit Sugar Scrub – 200 g.

  159.00 kr. eller abonnér og spar 10%

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

HEVI Sugaring kan bruges på hele kroppen. Spatel sugaring er særlig velegnet til mindre kropsområder, fx. ansigtet, armhuler og intimt, men kan også bruges på fx. benene. De større kropsområder, som fx ben og ryg anbefaler vi dog vores Roll On Sugaring, hvor du ruller sukkervoksen på. Dette er nemmere og hurtigere end spatel sugaring. Resultatet er det samme uanset om du bruger spatel eller Roll On.
Læs mere om Roll On Sugaring her.

For at opnå det bedste resultat bør hårene være 3-5 mm.
Er hårene for korte kan sukkervoksen ikke få fat i hårene.
Hvis dine hår er lange, fx intimt, så anbefaler vi at trimme inden, da det gr mere ondt, hvis hårene er meget lange.

De fleste er hårfri i ca. 4 uger
Håret vokser i 3 forskellige faser, derfor vil man kunne opleve efter første behandling, at det nye hår kan ses og måske går der kun et par uger inden, der skal behandles igen. Efter 2-3 behandlinger er hårsækken tom, og der vil kunne gå op til 4-6 uger mellem hver behandling. Dette er selvfølgelig forskelligt fra person til person.

Efter hver behandling fremkommer det nye hår i en finere form og hårsækken begynder at reduceres. Den hårfrie periode forlænges og man vil på sigt kunne opleve permanent hårfjerning.

Sukkervoks skal modsat almindelig voks påføres MOD hårenes groretning og fjernes MED groretning. Det giver et flottere resultat, da hårroden kommer helt med ud og der derved ikke kommer knækkede hår. Samtidig gør det mindre ondt end ved almindelig voks, hvor du hiver af mod groretningen.

Strips’en skal hives af ned langs kroppen. Hiver du strips’en ud fra kroppen, er der risiko for, at du kan få et lille blåt mærke. Dette skyldes, at huden er blevet trukket ud fra kroppen. Det blå mærke forsvinder i løbet af få dage.

Ja, det er ikke smertefrit at få fjernet hår med roden. Til gengæld er smerten kortvarig og bliver mindre jo flere gange du har fjernet hår med sugaring. Det skyldes, at hårsækken bliver slappere og derved ikke holder så godt fast i håret.

Sugaring er en meget skånsom form for hårfjerning, der ikke skader huden. Modsat almindelig voks, så fæstner sukkervoks kun på håret og de døde hudceller. Derfor skades de underliggende hudlag ikke.

HEVI Sugaring er certificeret økologisk, svanemærket og allergivenligt. Sukkervoksen indeholder kun naturlige råvarer og kan bruges til alle hudtyper – også ved eksem, allergi og psoriasis.

Sukkervoksen kan opvarmes i HEVI varmer, microovn eller i vandbad.
Opvarmning i HEVI varmer sikrer, at sukkervoksen altid har samme temperatur og konsistens.
Sukkervoksen skal være ca. 45-50 grader. Den skal føles varm på huden men må ikke brænde.

Sukkervoksen kan opvarmes igen og igen.

HEVI Powder hjælper med til at holde huden tør under hele behandlingen, hvilket er nødvendigt for en god behandling og et godt resultat. Er hårene og huden det mindste fugtige kan sukkervoksen ikke fæstne ordentligt, og hårene kommer ikke med af. Powder er ikke en nødvendighed for alle på fx ben, men anbefales for det bedste resultat
I armhuler og intimområde er powder uundværligt, da disse områder nemt blive fugtige, særligt under hårfjerning.

Ca. 2-3 år. Grundet det høje sukkerindhold er produktet selv konserverende.

Efter hårfjerning hvor hårene fjernes med roden er det vigtigt at tilføre huden masser af fugt.
Vi anbefaler at smøre huden med Aloe Vera lige efter hårfjerningen. Aloe Vera køler og beroliger huden samt er antiinflamatorisk, hvilket er vigtigt, så der ikke kommer bakterier ned i hårsækken.
Undgå indgroede hår ved at fjerne døde hudceller med vores Sugar Scrub og tilfører fugt med vores Body Balm.

Læs mere om vores pleje produkter her.

0
Left Menu Icon