skip to Main Content
Dag til dag levering - Fri fragt fra 399 kr

Jeg vil gerne inspirere andre til at gå efter deres drøm.

Jeg vil også gerne lære fra mig – fordi mit produkt er et skånsomt alternativ til mange andre former for hårfjerning. Mange folk kender bare ikke til det.

 

Jeg hedder Vivi Henningsen. Jeg prøvede selv Sugaring hårfjerning første gang i 2011, på en klinik. Jeg blev virkelig begejstret for sukkervoks behandlingen. Det var mindre smertefuldt og jeg fik et pænere resultat end med andre voksbehandlinger, jeg havde prøvet før. Så jeg ville købe det med hjem. Men som privat person, var det ikke muligt at købe og behandle sig med Sugaring hjemme.

Om du vil bruge Sugaring hjemme eller på din klinik – så skal du have muligheden for det.

Før i tiden var det kun forbeholdt klinikker og kosmetologer, der havde gennemgået kurser. Kurser der udelukkende gav klinikker lov til at købe et sugaring-hårfjerningsprodukt. Det gav mig blod på tanden og jeg gik selv i gang.

Jeg brændte sukker på, prøvede igen, brændte på og prøvede igen og igen. Jeg eksperimenterede med sukkerkogning i to år. Jeg søgte rådgivning hos
skønhedseksperter og klinikker.

I dag er jeg nået frem til en sukkervoks, som jeg virkelig er stolt af. HEVI Sugaring er både økologisk og det første og eneste hårfjerningsprodukt der er certificeret med svanemærket, Allergy-Certified og ECOCERT. Hvis du, som mig, synes det er vildt spændende kan du læse mere her.

MINE YNDLINGSPRODUKTER

  • Pure Benefit Sugar Scrub – 200 g.

    159.00 kr. eller abonnér og spar 10%
  • HEVI Body Sugaring – 600 g.

    299.00 kr. eller abonnér og spar 10%
  • Roll on Sugaring patron Roll on

    99.00 kr. eller abonnér og spar 10%

Jeg glæder mig over at give alle kvinder og mænd muligheden for at forkæle sig med et naturligt hårfjerningsprodukt og før- og efterbehandlings produkter.

Det 4. hjertebarn

De første par år gik hurtigt efter at være kommet godt i gang, som iværksætter og HEVI Sugaring, som efterhånden blev et hjertebarn. Foruden HEVI Sugaring har jeg 3 børn.

Interessen for sugaring voksede hurtigt blandt kunderne og der kom efterspørgsel på flere produkter. Derfor udviklede jeg i samarbejde med professionelle eksperter, Pure Benefit serien, som er med til at holde en rød tråd i HEVI Sugaring serien, alle produkterne hjælper huden til at holde sig sund og flot i forbindelse med hårfjerning.

I dag har hjertebarnet vokset sig stort, og HEVI Sugaring bliver solgt til private kunder og professionelle. Hvis du er på udkig efter et kursus kan du læse mere lige her.

Jeg glæder mig til at handle med dig fremover!

HAR DU BRUG FOR AT KOMME I KONTAKT MED OS?

 

Har du generelle spørgsmål til produkterne, medlemskab eller andet kontakt venligst:

info@hevi-sugaring.dk
Tlf: +45 24244234

Har du spørgsmål til din webshopsordre, forsendelse eller returnering kontakt venligst:

webshop@hevi-sugaring.dk

Er du forhandler, professionel klinik, samarbejdspartner eller ønsker et fremtidig samarbejde kontakt venligst:

Vivi Truelsen
Tlf: +45 24244234
erhverv@hevi-sugaring.dk

HEVI Sugaring
Nørregade 44
8783 Hornsyld

Projektet er støttet af LAG Odder-Hedensted

0
Left Menu Icon