Skip to content
Afsendelse hver mandag og torsdag - Fri fragt fra 399 kr.

Effekten ved at blive ved med de gode rutiner

Til dig, der er godt i gang med sugaring!
Vi vil gerne fortælle dig, hvordan du får mest ud af dine produkter.
Svaret dertil er; gode og vedvarende rutiner!

Hvad betyder det at have en god rutine, når vi snakker om sugaring?

Vi anbefaler dig at være vedholdende med din hårfjerning for at få det bedste resultat. Det vil sige- OGSÅ i de mørke måneder, hvor vi pakker os væk i lange bukser, store striktrøjer og tæpper. Det betyder, at du skal sørge for at fjerne hårene lige så snart, de er lange nok. Det giver dig et flot resultat året rundt, også selvom du gemmer stængerne væk i flere måneder, når kulden melder sig.

Spild af tid, tænker du måske? Men det syntes du ikke, når vi nærmer os foråret, og du skal starte forfra med din hårfjerning. Holder du pause med dine sugaring behandlinger, vil vækstfaserne ikke længere være ensrettet, og du skal derfor starte forfra. Det vil give en periode, hvor du skal fjerne hårene med kortere interval, indtil vækstfasen er ensartet igen. Holder du hårfjerningen vedlige, vil den hårfrie periode blive længere over tid. På sigt vil antallet af hår minimeres, og nogle vil kunne opleve en semi-permanent hårfjerning.

Når du har fundet en god rutine til din hårfjerning, vil den rutine være med til at holde din hud pæn. Dine hår bliver nemmere at fjerne fra gang til gang, da hårsækkene bliver ”slappere” hver gang, du rykker et hår ud. Du vil kunne fjerne hårene allerede, når det er 3mm, hvis du holder din sugaring ved lige, og plejer din hud med scrub og lotion.

”Mig-tid”


Vi er fortalere for, at dine sugaring rutiner i vinterhalvåret skal ses som en wellness ydelse til dig selv, som hyggelig forberedelse til det lune forår med udsigt til bare ben. Derpå vil det ikke være en træls unødvendig pligt, men derimod selvforkælelse i 1. klasse. Kombinér rutinen med en ansigtsmaske og hårkur. Fuldend din ”mig-tid” med en god kop te eller et glas rødvin, samt skøn musik eller din yndlingslydbog.

Hvis du ønsker det lille ekstra, mens du går og småfryser, kan du få foretaget dine sugaring behandlinger på en af de klinikker, som tilbyder behandlinger med vores produkter. På den måde kan oplevelsen af sugaring føles som en ekstra gave til dig selv, idet du bare lægger dig op og lader en professionel vedligeholde dine behandlinger. Det er da win-win!

Detaljer, der tæller


Sidste – men vigtige detalje; husk at benytte gode hudplejeprodukter.
En god fugtet og blød hud vil altid være nemmere at lave en hårfjerning på, end en hud, der er udtørret. Tænk bare på, hvor nemt det er at rykke en mælkebøtte op med roden i en fugtig jord kontra, hvor umuligt det er i knastør jord.

Vores tip til opretholdelse af gode rutiner er derfor; brug din Sugar Scrub 3 gange i ugen, for at eksfoliere huden, og derved forebygge indgroede hår, slippe af med døde hudceller, og rejse hårstrået for en nemmere hårfjerning. Sørg for at holde din hud velfugtet med Body Balm, og brug denne dagligt. På den måde gør du dig selv den største tjeneste og får det bedste resultat.

Psst, der sker ikke noget ved at tage en skraber en enkelt gang, hvis det lige skal gå stærkt. Sørg bare for at opstarte sugaring, så snart hårene er fremme igen.

  • Pure Benefit Aloe Vera – 150 ml

    129.00 kr. eller abonnér og spar 10%
  • Pure Benefit Body Balm – 250 ml.

    219.00 kr. eller abonnér og spar 10%
  • Pure Benefit Sugar Scrub – 200 g.

    159.00 kr. eller abonnér og spar 10%
0
Left Menu Icon