Skip to content
Afsendelse hver mandag og torsdag - Fri fragt fra 399 kr.

Vi mener dette nye produkt er et spændende og skånsomt alternativ til kemiske hårfjerningsmidler. At HEVI Sugaring ovenikøbet har opnået Allergy-Certified og Ecocert COSMOS vidner om hvor unikt og skånsomt produktet er, og jeg vil varmt anbefale forbrugerne at prøve HEVI Sugaring, når hår skal fjernes.

Henrik E. Johannsen – Informations- og miljøchef, Matas hovedsæde.

Kun sukker og vand

Ingen farlig kemi

Sukkervoksens ingredienser har især tre fantastiske egenskaber.

1. Mindre smertefuld

HEVI Bodysugaring fjerner nemt og effektivt hårene på kroppen, og i modsætning til andre voks produkter rykkes hårene ud med hårets naturlige groretning og IKKE modsat. Dette gør behandlingen mindre smertefuld, giver færre knækkede hår, er hårreducerende på sigt, og slut resultatet bliver bedre og flottere.

2. Nem rengøring

HEVI Bodysugaring er et vandopløseligt produkt, hvilket betyder at det er nemt at rengøre efter endt behandling, blot med lunkent vand. Omvendt betyder det også, at man ikke kan arbejde med HEVI Bodysugaring hvis huden er fugtig, derfor anvendes HEVI Powder.

3. Peelende effekt af døde hudceller

Man vil efter endt behandling med HEVI Bodysugaring opleve et silkeblødt resultat, dette skyldes at sukkervoksens ingredienser også fjerner alle de døde hudceller.
Andre voksprodukter er ofte så stærke at de også fjerner mange af de levende hudceller, det kan HEVI Bodysugaring ikke da levende hudceller er fugtige.

HEVI Bodysugaring er velegnet til alle hudtyper og kan endda forbedre eksem og psoriasis, da den fjerner det øverste lag af døde hudceller og helingen af huden nedenunder fremmes.

NATURLIGE & EFFEKTIVE

  • HEVI Body Sugaring – 600 g.

    299.00 kr. eller abonnér og spar 10%
  • Pure Benefit Sugar Scrub – 200 g.

    159.00 kr. eller abonnér og spar 10%
  • Pure Benefit Body Balm – 250 ml.

    219.00 kr. eller abonnér og spar 10%
0
Left Menu Icon