Skip to content
Afsendelse hver mandag og torsdag - Fri fragt fra 399 kr.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Få svar her

SUGARING GENERELT

HEVI Sugaring kan bruges på hele kroppen. Spatel sugaring er særlig velegnet til mindre kropsområder, fx. ansigtet, armhuler og intimt, men kan også bruges på fx. benene. Til de større kropsområder, som eksempelvis ben og ryg anbefaler vi dog vores Roll On Sugaring, hvor du ruller sukkervoksen på. Dette er nemmere og hurtigere end spatel sugaring. Resultatet er det samme uanset om du bruger spatel eller Roll On.
Læs mere om Roll On Sugaring her.

For at opnå det bedste resultat bør hårene være ca. 5 mm.
Er hårene for korte kan sukkervoksen ikke få fat i hårene.
Hvis dine hår er lange, fx intimt, så anbefaler vi at trimme inden, da det gør mere ondt, hvis hårene er meget lange.

De fleste er hårfri i ca. 4 uger
Håret vokser i 3 forskellige faser, derfor vil man kunne opleve efter første behandling, at det nye hår kan ses og måske går der kun et par uger inden, der skal behandles igen. Efter 2-3 behandlinger er hårsækken tom, og der vil kunne gå op til 4-6 uger mellem hver behandling. Dette er selvfølgelig forskelligt fra person til person.

Efter hver behandling fremkommer det nye hår i en finere form og hårsækken begynder at reduceres. Den hårfrie periode forlænges og man vil på sigt kunne opleve permanent hårfjerning.

Sukkervoks skal modsat almindelig voks påføres MOD hårenes groretning og fjernes MED groretningen. Det giver et flottere resultat, da hårroden kommer helt med ud og der derved ikke kommer knækkede hår. Samtidig gør det mindre ondt end ved almindelig voks, hvor du hiver af mod groretningen.

Stripsen skal rykkes af ned langs kroppen. Rykker du stripsen ud fra kroppen, er der risiko for, at du kan få et lille blåt mærke. Dette skyldes, at huden er blevet trukket ud fra kroppen. Det blå mærke forsvinder i løbet af få dage.

Ja, det er ikke smertefrit at få fjernet hår med roden. Til gengæld er smerten kortvarig og bliver mindre jo flere gange du har fjernet hår med sugaring. Det skyldes, at hårsækken bliver slappere og derved ikke holder så godt fast i håret.

Smerten er mindre ved sugaring end ved almindelig voks, da sukkervoks kun hæfter op de døde hudceller og selve håret.

Læg en hånd på området lige efter afrivning på de områder, hvor det er værst. Det hjælper med at dulme smerten.

Sugaring er en meget skånsom form for hårfjerning, der ikke skader huden. Modsat almindelig voks, så fæstner sukkervoks kun på selve håret og de døde hudceller. Derfor skades de underliggende hudlag ikke.

HEVI Sugaring er AllergyCertified og økologisk certificeret ved ECOCERT Cosmos. Det er ligeledes dermatologisk testet og har modtaget den grønne A-kolbe af Kemiluppen.

Sukkervoksen indeholder kun naturlige ingredienser og kan bruges til alle hudtyper – også ved eksem, allergi og psoriasis.

Roll On Sugaring opvarmes i Roll On varmeren, hvor spatel sugaring enten kan opvarmes i HEVI varmer, microovn eller i vandbad.
Opvarmning i HEVI varmer sikrer, at sukkervoksen altid har samme temperatur og konsistens.
Sukkervoksen skal være ca. 45-50 grader. Den skal føles varm på huden men må ikke brænde.

Både Roll On og spatel sugaring kan opvarmes igen og igen.

HEVI Powder hjælper med til at holde huden tør under hele behandlingen, hvilket er nødvendigt for en god behandling og et godt resultat. Er hårene og huden det mindste fugtig, kan sukkervoksen ikke fæstne ordentligt, og hårene kommer ikke med af. Powder er ikke en nødvendighed for alle på fx ben, men anbefales for det bedste resultat
I armhuler og intimområde er powder uundværligt, da disse områder nemt blive fugtige, særligt under hårfjerning.

Husk at rengøre huden inden behandlingen for skidt, hudfedt og cremerester, så får du det bedste resultat.

Hudpleje er alfa omega for et flot resultat, der holder længe.
Vi anbefaler at smøre huden med Aloe Vera lige efter hårfjerningen. Aloe Vera køler og beroliger huden samt er antiinflamatorisk, hvilket er vigtigt, så der ikke kommer bakterier ned i hårsækken.

Dernæst skal huden holdes velfugtet og smidig, så de nye fine hår kan bryde gennem hudlaget, så du undgår indgroede hår. Fjern døde hudceller med vores Sugar Scrub 2-3 gange ugentligt og tilfør dagligt fugt med vores Body Balm.

Læs mere om vores pleje produkter her.

Spatel sugaring kan bruges på HELE kroppen, men egner sig bedst til mindre kropesområder fx i ansigtet, armhulerne og intimt.

Til større område fx. ben anbefaler vi Roll On Sugaring, hvor du hurtigt kan påføre sukkervoksen på et stort område med rullen.

Ønsker du at fjerne hår på hele kroppen, så anbefaler vi altid at kombinere disse to metoder. Det giver dig den bedste og mest effektive hårfjerning.

 

ROLL ON SUGARING

Roll On Sugaring kan bruges til alle større kropsdele, som ben, ryg og bryst.

Ønsker du at fjerne hår intimt, i armhuler, ansigt mm., så skal du anvende vores spatel sugaring, da rullen er for stor til disse områder.

En patron rækker til én fuld behandling af begge ben op over knæerne. Med tiden vil dit forbrug nedsættes, fordi hårsækken nemmere slipper hårene, så ale hårene kommer med ud ved første ryk.

For at opnå det bedste resultat bør hårene være ca. 5 mm. Er hårene længere end 1 cm, bør du trimme dem, da det ellers kan nive ved påføring med rullen.

 

Du kan opvarme patronen flere gange indtil den er tom. Hvis patronen er taget i brug og der sidder lidt størknet sugaring på rullen, skal den lige “rulles i gang” på en ren strips inden påføring på huden.

Har du flere halvtomme patroner, så kan du tage låget af dem og opvarme dem MEGET kortvarigt i mikroovnen og herefter hælde dem sammen. Så går de gyldne dråber ikke til spilde. Afkøl patronerne helt inden du tager dem i brug.

Ca. 2-3 år. Grundet det høje sukkerindhold er produktet selvkonserverende.
Er sukkervoksen ældre kan effektiviteten nedsættes.

Hvis patronen er brugt før og der sidder størknet sugaring på rullen, skal den lige “rulles i gang” på en ren strips inden påføring på huden.

Ja, du kan sagtens hælde halvtomme roll on patroner sammen, så de gyldne dråber ikke går til spilde.
Tag låget/rullen af patronerne og opvarm dem MEGET kortvarigt i mikroovnen og hæld dem derefter sammen. Sørg for at sætte låget/rullen godt på igen, så det ikke kan ryge af under påføring. Lad dem afkøle helt, inden du tager dem i brug.

SPATEL SUGARING

Spatel sugaring kan bruges på hele kroppen. Det er særligt velegnet til ansigtet, intimt og armhuler.
De fleste vælger Roll On Sugaring til benene, da det er hurtigere og nemmere.

Sukkervoksen kan enten opvarmes i HEVI-varmer, mikroovn eller vandbad.

I microovnen opvarmes hele bøtten ca 45-60 sek afhængig af effekt. Sukkervoksen skal være 45-50 grader, så konsistensen er som tyktflydende sirup.

HEVI-varmeren sikrer, at temperaturen er den samme gennem hele behandlingen, så du ikke skal opvarme bøtten igen.

Du opvarmer hele bøtten hver gang du skal fjerne hår. Sukkervoksen kan opvarmes alle de gange du har brug for, indtil bøtten er tom.

Ca. 2-3 år. Grundet det høje sukkerindhold er produktet selv konserverende.

Er sukkervoksen ældre kan den være mindre effektiv.

Ja, HEVI Sugaring er meget skånsomt for huden og er derfor perfekt til den fine hud i intim området.
Du kan sagtens selv fjerne hår intimt – uanset om du ønsker at fjerne alle hårene eller kun i bikinilinjen.
Du skal bruge spatel sugaring, da roll on er for stor til dette område.

Se mere om intim hårfjerning her

SUGAR MASSAGE

Sugar Massage kan bruges i ansigtet og på hele kroppen.

Du skal bruge 5 pump til ansigt og brystet. Til hvert lår og balle ska du bruges ca. 10 pump.

Der er ca. 130 pump i en flaske.

Hvis du kun bruger Sugar Massage til ansigtet og brystet, så er der til ca 25 behandlinger.

Hvis du også ønsker at lave Sugar Massage på kroppen afhænger det af, hvor stort et område du ønsker at behandle.
Der er ca. 130 pump i en flaske og til en behandling af to lår anvendes ca. 20 pump.

Sugar Massage har en fantastisk udrensende effekt, fordi vi sætter gang i blod- og lymfecirkulationen. Det betyder, at ophobede affaldsstoffer og inflammationer i underhuden bliver udskilt.

Du kan efter behandlingen oplevede en øget tendens til urenheder, fordi huden netop udskiller affaldsstoffer og bakterierdannelser. Gentag behandlingen med en uges mellemrum i ca. 6 uger og for den fulde udrensede effekt. Herefter laves behandlingen en gang i måneden eller efter behov.

Nej, Sugar Massage kan ikke fjerne dine rynker helt, men virker regenererende og opstrammende, så huden bliver mere ensartet og ser sundere ud med masser af glød. Ved at booste hudens eget flow øges kollagen- og elastinproduktionen, som netop er afgørende for en spændstig hud med færre fine linjer.

Sugar Massage har en positiv effekt på appelsin hud, fordi vi netop går ind og stimulerer blod og lymfecirkulationen, så ophobet væske og affaldsstoffer udskilles.
Der findes ingen mirakelkure på appelsinhud, men Sugar Massage er meget effektiv til at mindske det, så din hud bliver mere ensartet.

For bedste resultat anbefaler vi at lave behandlingen i et forløb på 6 gange med en uges mellemrum og herefter gentage behandlingen hver 4. uge eller efter behov.

Ved hjælp af sukkerets klæbrighed kan vi danne vakuum på huden. Når sukkermassen er masseret godt ind, begynder den at blive klæbrig, og vi kan lave vakuumeffekt på huden. Ved at lave bølgende bevægelser med hænder og fingre trækker vi ud i huden, hvor den følger med på grund af vakuumet.

Se i denne videoguide, hvordan du gør.

Ja, Sugar Massage er økologisk certificeret ced ECOCERT og AllergyCertified, hvilket er din garanti for et rent, naturligt og økologisk produkt uden skadelig kemi. Du kan derfor trygt bruge produktet, hvis du har sensitiv hud eller allergi.

ABONNEMENT

Nej, du kan altid stoppe eller sætte dit abonnement på pause. Det skal blot gøres seneste dagen før næste levering.

Du bestemmer selv, hvor ofte du have leveret dine HEVI produkter. Det kan fx. være Roll On patron hver 4. uge og en Body Balm hver 8. uge.

Som abonnent får du fri fragt.
Du bestemmer selv om du vil have sendt din pakke direkte hjem med DAO eller til en pakke shop med GLS eller DAO.

Udover at du ikke længere behøver tænke på at skulle købe sukkervoks og hudplejeprodukter, så får du også:

  • 10 % rabat på dine abonnementsvarer
  • Fri fragt
  • Gratis strips
  • Gaver 3 gange årligt
  • Frit leveringsinterval

Ja du kan altid springe en levering over eller udskyde den, hvis du f.eks. er på ferie. Se guide over ændring af levering her

Du kan få alle vores sugaring og hudplejeprodukter på abonnement. Du sparer oveni købet 10 % på dine abonnementsprodukter.

Ja, vi sender direkte til din hoveddør med DAO. Ønsker du i stedet levering til pakkeshop, så vælger du blot dette under fragt i kassen.

Du kan sagtens ændre leveringsintervallet på dit abonnement. Se en guide over hvordan du gør her

Ja det kan du i hvertfald. Sugaring er nemlig ikke til at undvære. Vi har lavet en guide til aktivering af abonnement lige her

Hvis dit abonnement er annulleret eller stoppet helt, skal du stedet finde det produkt du ønsker i shoppen og oprette et nyt abonnement.

Du skal selvfølgelig have det rigtige betalingskort tilknyttet dit abonnement, så vi kan trække betaling og fortsat sende dine produkter. Derfor har vi lavet en guide til, hvordan du opdater dine kortoplysninger. Den finder du lige her

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Kontakt os endelig på info@hevi-sugaring.dk eller 24244234, så er vi klar til at hjælpe dig.

0
Left Menu Icon