Skip to content
Afsendelse hver mandag og torsdag - Fri fragt fra 399 kr.

Certificering giver dig en sikkerhed for, både hvad du kommer på din krop, men også at produktet faktisk er bæredygtigt hele vejen rundt. Lige fra produktion til emballage, indhold og hvad der sker med produktet, når du er færdig med det.
Alt i alt så kan jeg virkelig stå inde for produkterne.

Vivi Truelsen – Udvikler og indehaver, HEVI Sugaring.

Allergy Certified

HEVI Sugaring produtkerne er alle vurderet af AllergyCertifieds toksikolog.

Det betyder, at der ikke er kendte allergener eller allergifremkaldende konserveringsmidler i produkterne. Derudover er de også tjekket for klassificerede hormonforstyrrende og kræftfremkaldende stoffer. Produkterne er 100 % parfumefri. På den måde kan du beskytte din hud med god samvittighed og uden at gå på kompromis med kvaliteten.

ECOCERT certificering

ECOCERT er et fransk miljømærke for naturlige og økologiske produkter. Det er et af verdens mest respekterede internationale certificeringer. ECOCERT har strenge krav til miljøet og følger hele produktets livscyklus. Derfor kontrollerer de også os som producent og kommer på gentagende besøg. Du vil altid på et produkt, som bærer ECOCERT, kunne se, hvor meget af produktet, der er økologisk eller naturligt. Det er ikke tilladt at bruge syntetiske parfumer, og alle ingredienser i produktet skal være fremstillet bæredygtigt.

Du kan læse mere om ECOCERT her.

Forbrugerrådet Tænk Kemi

Kemiluppen

HEVI Sugaring produkterne i kemiluppen er vurderet til A-kolben.

Kemiluppen er en app udarbejdet af Forbrugerrådet Tænk Kemi, der kan fortæller forbrugerne om produkter indeholder problematiske stoffer.
Vurderingen sker på baggrund af en deklarationstest og derudfra får produkterne en af de tre vurderinger A-, B- eller C-kolben. Ved produkter vurderet til A-kolben, som er den bedste vurdering, undgår man uønsket kemi og skadelige stoffer.

Læs mere om kemiluppen her

Svanemærket certificering

Når du køber produkter med Svanemærket, kan du være sikker på, at det enkelte produkt er blandt de mindst miljøbelastende inden for sin kategori, at produktet er af høj kvalitet, og at det tager hensyn til din sundhed. Svanemærket er også din garanti for, at produktet rent faktisk virker, fordi funktion og effektivitet bliver testet. Svanemærket stiller skrappe krav til miljø, indholdet af kemikalier og til bæredygtighed.

Du kan læse mere om Svanemærket her.

Dermatologisk testet

Alle vores produkter er dermatologisk testet, hvilket vil sige, at de er testet på mennesker under tilsyn af en dermatolog. Ved en dermatologisk test testes hudens tolerance over for produkterne. Produkterne bliver testet på personer med forskellige hudtyper, både normal og sensitiv hud samt hud med eksem/allergi, for at se om de skulle forsage en hudirritation.

Ingen af testpersonerne oplevede en allergisk reaktion ved den dermatologiske test af vores produkter. Så resultatet kunne ikke have været bedre.

FSC-Logo på HEVI Sugaring produkter

FSC

FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. Du finder FSC-mærket på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed. Det kan du, fordi der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn.

Du kan læse mere om FSC her.

Vegan-logo-HEVI-Sugaring_142x141

Vegan

Alle vores produkter er veganske – det betyder, at de ikke indeholder nogen form for animalske produkter eller biprodukter. Vores produkter er baseret på rene, naturlige og allergivenlige ingredienser. Sukkervoksen består udelukkende af økologisk sukker og vand – det er så rent, at det i princippet kan spises. Du kan derfor trygt bruge vores produkter om du veganer eller ej.

Flag_DK

Dansk produceret

I en lille by i det bakkede Østjylland holder HEVI Sugaring til. Her producerer vi vores gyldne økologiske sukkervoks på vores produktionsanlæg, som vi selv har bygget. Vi kan på den måde let kontrollere produkterne og sikre at kvaliteten af produkterne, altid lever op til vores høje kvalitetsstandarder. Det gælder også for vores bæredygtige emballage, som vi får leveret af lokale leverandører, det giver også kort transporttid og udleder mindre CO2.

Dansk produceret med omtanke for dig og miljøet – Det er vores bidrag til en grønnere fremtid.

Bio Packaging

Vi arbejder altid med et grønt mindset og derfor er vores emballage, brugerguides mm. også altid så miljøvenlig som muligt. Det er nemlig ikke kun det økologiske og bæredygtige indhold, der er vigtigt. Al vores papemballage er lavet af genbrugspap, men flere af vores plastemballager også er lavet af genanvendeligt plast. Etiketterne på vores produkter er lavet af sukkerrørrester, så intet går til spilde, når sukkeret udvindes. Selv din spatel til body sugaring er lavet af FSC certificeret træ. Under fragten beskyttes dine nye økologiske produkter af vores bionedbrydelige pakkefyld, som er lavet af majsgranualt og iøvrigt kan bruges som gødning efterfølgende.

FN’s verdensmål

Verdensmålene forpligter alle FN’s 193 medlemslande til sammen at arbejde mod en bæredygtig fremtid. Det betyder blandt andet at afskaffe fattigdom og ulighed samt bekæmpe klimaforandringerne og sikre en mere bæredygtig økonomisk vækst.

Hos HEVI Sugaring arbejder vi med FN’s verdensmål i hele virksomheden ved blandt andet at minimere brugen af de materielle ressourcer. Dette gør vi ved at bruge æsker af genbrugspap og plastemballage fremstillet af genbrugsplast eller af sukkerrørsrester, som vores etiketter også er lavet af.

Du kan læse mere om FN’s verdensmål her

ALLERGI AWARD NOMINERET & VINDER

  • HEVI Body Sugaring – 600 g.

    299.00 kr. eller abonnér og spar 10%
  • Pure Benefit Sugar Scrub – 200 g.

    159.00 kr. eller abonnér og spar 10%
  • Pure Benefit Body Balm – 250 ml.

    219.00 kr. eller abonnér og spar 10%
0
Left Menu Icon