skip to Main Content

Certificering giver dig en sikkerhed for, både hvad du kommer på din krop, men også at produktet faktisk er bæredygtigt hele vejen rundt. Lige fra produktion til emballage, indhold og hvad der sker med produktet når du er færdig med det. Alt i alt så kan jeg virkelig stå inde for produkterne.

Vivi Truelsen – Udvikler og indehaver, HEVI Sugaring.

Certificering HEVI Sugaring Er Svanemærket Sukkervoks

Svanemærket certificering

Når du køber produkter med Svanemærket, kan du være sikker på, at det enkelte produkt er blandt de mindst miljøbelastende inden for sin kategori, at produktet er af høj kvalitet, og at det tager hensyn til din sundhed. Svanemærket er også din garanti for, at produktet rent faktisk virker, fordi funktion og effektivitet bliver testet. Svanemærket stiller skrappe krav til miljø, indholdet af kemikalier og til bæredygtighed.

Du kan læse mere om Svanemærket her.

Certificering HEVI Sugaring Er Astma- Og Allergimærket Sukkervoks

Asthma Allergy Nordic certificering

Asthma Allergy Nordic er et samarbejde mellem Astma-Allergi Danmark, Norge Astma og allergiforbund og Astma- och allergiförbundet Sverige. Produkter med dette mærke er din garanti for allergivenligt indhold, som mindsker din risiko for allergi. Asthma Allergy Nordic toloerere ingen parfume og ser meget kritisk på ingredienslisten. Du kan trygt vælge de produkter, som er mærket med Asthma Allergy Nordic hvis du har astma og allergi.

Du kan læse mere om Asthma Allergy Nordic her.

Certificering HEVI Sugaring Er Ecocert Sukkervoks

ECOCERT certificering

ECOCERT er et fransk miljømærke for naturlige og økologiske produkter. Det er et af verdens mest respekterede internationale certificeringer. ECOCERT har strenge krav til miljøet og følger hele produktets livscyklus. Derfor kontrollerer de også os som producent og kommer på gentagende besøg. Du vil altid på et produkt som bærer ECOCERT, kunne se hvor meget af produktet der er økologisk eller naturligt. Det er ikke tilladt at bruge syntetiske parfumer og alle ingredienser i produktet skal være fremstillet bæredygtigt.

Du kan læse mere om ECOCERT her.

FSC-Logo På HEVI Sugaring Produkter

FSC

FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. Du finder FSC-mærket på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed. Det kan du, fordi der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn.

Du kan læse mere om FSC her.

FN’s verdensmål

Verdensmålene udgør 17 konkrete mål og 169 delmål, som forpligter alle FN’s 193 medlemslande til helt at afskaffe fattigdom og sult i verden, reducere uligheder, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle, anstændige jobs og mere bæredygtig økonomisk vækst.
De fokuserer ligeledes på at fremme fred og sikkerhed og stærke institutioner, og på at styrke internationale partnerskaber.

Du kan læse mere om FN’s verdensmål her

ALLERGI AWARD NOMINERET & VINDER

0