Skip to content
Afsendelse hver mandag og torsdag - Fri fragt fra 399 kr.

HVAD SKAL DU VÆLGE… ROLL ON, HÅNDMETODE ELLER SPATEL SUGARING?

Vi har herunder lavet en række demonstrationsvideoer, hvor du let kan se, hvordan du skal anvende sugaring på de forskellige kropsdele.

Roll On Sugaring er særligt god til hårfjerning på de større kropsområder som ben, arme, ryg og mave. Grundet rullens fysiske størrelse er Roll On Sugaring ikke særligt egnet til hårfjerning i ansigtet og intimt.

Spatel Sugaring kan bruges overalt på hele kroppen og egner sig særligt godt til de mindre kropsområder som ansigtet, armhulerne og intimt.

Håndmetoden er som udgangspunkt kun noget, vi anbefaler professionelle behandlere at give sig i kast med. Hvis du skal behandle dig selv og ikke har erfaring med håndmetoden, vil vi anbefale, at du anvender Roll On og/eller strips- og spartelmetoderne.

 

GØR DET SELV HÅRFJERNING

HÅRFJERNING MED SPATEL OG STRIPS PÅ ANDRE OMRÅDER

HÅRTEORI

Forstå hvordan hårene arbejder, og hvordan det kan være, at hårene ofte kommer lidt hurtigt ud de første gange, man vokser dem.

HÅRFJERNING MED HÅNDMETODEN

**Det er vigtigt for os at understrege, at håndmetoden er svær og kræver øvelse, og som oftest også kræver et kursus for at lære metoden.
Hvis du skal behandle dig selv og ikke har erfaring med håndmetoden, vil vi anbefale, at du anvender strips og spartel.

0
Left Menu Icon