skip to Main Content
Bestil inden kl. 12 og modtag næste hverdag | Fri fragt fra 499,-

HVAD SKAL DU VÆLGE… ROLL ON, HÅNDMETODE ELLER SPATEL SUGARING?

Vi har herunder lavet en række demonstrationsvideoer, hvor du let kan se, hvordan du skal anvende sugaring’en på de forskellige krops dele.

Roll on sugaring er særligt god til hårfjerning på de større kropsområder som ben, arme, ryg og mave. Grundet rullens fysiske størrelse er Roll on sugaring ikke særligt egnet til hårfjerning i ansigtet og intimt.

Spatel sugaring kan bruges overalt på hele kroppen og egner sig særligt godt til de mindre kropsområder som ansigtet, armhulerne og intimt.

Håndmetoden er som udgangspunkt kun noget vi anbefaler professionelle behandlere at give sig i kast med. Hvis du skal behandle dig selv, og ikke har erfaring med håndmetoden, vil vi anbefale at du anvender Roll on og/eller strips og spartel metoderne.
Hvis du har lyst til at arbejde med vores sugaring produkter og håndmetoden professionelt, kan du få undervisning hos os.
Du kan læse om vores kurser HER

 

GØR DET SELV HÅRFJERNING

HÅRFJERNING MED SPATEL OG STRIPS PÅ ANDRE OMRÅDER

HÅRTEORI

Forstå hvordan hårene arbejder og hvordan det kan være at hårene ofte kommer lidt hurtigt ud, de første gange man vokser dem.

HÅRFJERNING MED HÅNDMETODEN

**Det er vigtigt for os at understrege at håndmetoden er svær og kræver øvelse, og som oftes også kræver et kursus til at lære metoden.
(kun for klinikker, frisører og kosmetologer med CVR. nr.)
Hvis du skal behandle dig selv, og ikke har erfaring med håndmetoden, vil vi anbefale at du anvender strips og spartel.

0