skip to Main Content
Dag til dag levering - Fri fragt fra 399 kr

Er du klar til de hede sommerdage med en hårfri ryg?

Er du også træt af lange hår på ryggen, som driller, klør og irriterer dig? Og af det stramtsiddende tøj sætter sig fast i hårene på ryggen… Læs med her og vi giver dig en hjælpende hånd til, hvordan du kan klare den opgave. Når du skal sukkervokse dine skuldre og nakke kan du med fordel gøre dette selv. Snakker vi hårfjerning på ryggen, skal du bruge noget hjælp fra en partner, ven eller søskende. – Medmindre du har nogle akrobatiske arme.

Sugaring fjerner nemt og effektivt hårene med hele roden og det giver et helt fantastisk resultat, hvor man er hårfri i cirka 4 uger.

Til at fjerne hår på disse kropsområder på mænd skal du bruge Spatel Body Sugaring.

En god huskeregel er, at med sugaring gør man det modsatte end med traditionelle voksprodukter, hvor man rykker hårene ud MED hårets groretning. Det giver en hårfjerning, som er mindre smertefuld og et slutresultat, som er bedre og flottere, fordi hele roden rykkes med ud. Nu kan du nemt have stramsiddende tøj på der ikke hænger fast i tøjet længere, og smide blusen og vise dit flotte langvarige resultat.

Klargøring inden sugaring

Er dine hår længere end 1 cm anbefaler vi du trimmer dine hår inden. Jo længere dine hår er, jo mere kan det mærkes, at der bliver fjernet hår. Inden du begynder på hårfjerningen, er det vigtigt, din hud er helt fri fra skidt, snavs, hudfedt og hvad man ellers får på sin krop i løbet af dagen. Dette er vigtigt, for ellers kan du risikere, at sukkervoksen ikke vil hæfte sig til huden, og så får du ikke det her fantastiske resultat. Du kan tage et bad og sikre din krop er ren, eller bruge en fugtig klud og rengøre det område du skal behandle. Når dette er gjort, skal du sørge for, at du er helt tør på det valgte behandlingsområde. Sukkervoksen er nemlig vandopløselig.

Det er naturligt, at du er mere fugtig nogle steder end andre. For at sikre, at din er hud er helt tør, anbefaler vi, at du benytter dig af vores Powder. Skal du fjerne hår på ryggen, skal din hjælpende hånd påfører powderen på ryggen, og gør det MOD hårenes groretning, så du får løftet hårene godt op, så sukkervoksen kan komme godt ind i hårene bagefter.

Så er du klar til sugaring

Nu er du klar til fjerne hår på mandens ryg. Påfør sugaring MOD hårenes groretning, imens du holder huden godt udstrakt med den anden hånd. Sørg for du holder din spatel vinkelret, kør gerne over det samme område 2-3 gange, når du påfører sugaring. Fordi på den måde får du løftet hårene og får sukkervoksen godt ind. Gnid derefter en strips godt på, så du sikrer at stripsen er hæftet godt til hårene. Hiv stripsen af med hårenes groretning, husk du med den anden hånd stadig holder huden udstrakt.

 

Video guides til ryggen, skuldrene og nakken

kast dig ud i det – gør det selv på skuldrene og nakken

Vil du gerne kaste dig ud i, at tage hårene på skuldrene selv, er det selvfølgelig ikke så nemt, at overholde reglerne omkring groretning. Men sving din ene arm rundt, og påfør powderen, derefter påfører du sugaring så godt du kan. Husk at du kun lige skal tage det øverste af skuldrene, så du kan få stripsen af igen. Derefter så gnider du en strips på, og hiver stripsen af.

Når du tager nakken, er det lidt nemmere at nå, end det øverste af skuldrene. Du starter med at påfører powder, derefter påfører du sugaring med en spatel, som du skal holde vinkelret, så du får sugaring godt ind i hårene. Gnid en strips fast, og hiv derefter stripsen af MED hårenes groretning. Sæt gerne din hånd på nakken efter du har hivet stripsen af, det virker beroligende, og det dulmer den smerte du får, efter du har hevet stripsen af.

Efterbehandling

Efter du er færdig med at sukkervokse din ryg, skuldre og nakke, anbefaler vi vores Pure Benefit Luxurious Aloe vera, som er perfekt efter hårfjerning, da den er helende, plejende og kølende. Derefter afslutte din ryg behandling med vores Pure Benefit Luxurious Body Balm, som er dejlig blødgørende og sikre din hud en silkeblød følelse.

 • HEVI Sugaring Sampak 375 g.

  229.00 kr. eller abonnér og spar 10%
 • Pure Benefit Aloe Vera – 150 ml

  129.00 kr. eller abonnér og spar 10%
 • Pure Benefit Body Balm – 250 ml.

  219.00 kr. eller abonnér og spar 10%
 • Pure Benefit Sugar Scrub – 200 g.

  159.00 kr. eller abonnér og spar 10%
0
Left Menu Icon