Skip to content
Afsendelse hver mandag og torsdag - Fri fragt fra 399 kr.

Er du træt af stikkende hår i øret og næsen?

Er du træt af hår, der stikker ud af ørene og næsen, og alt for buskede øjenbryn? Du kan blive klogere på, hvordan du klare lige præcis de områder selv. Her er der en guide til næse, øre og øjenbryn til jer mænd, der gerne vil kaste sig ud i det. Og ved du hvad? Det er slet ikke så svært når du først har lært det. Når vi snakker hårfjerning i ansigtet, skal man bruge Spatel Body Sugaring.

Med sukkervoks får du et langvarigt resultat, og skal ikke tænke på hårfjerning hver eller hver anden dag, som du højst sandsynligt gør med for eksempel barbering eller trimmer.

Når mænd skal fjerne hår i næsen, anbefaler vi du lige pudser næse. Men ellers er du klar til at gå igang. Du kan varme din sukkervoks i en mikroovn, vandbad eller HEVI varmer. Når det er til ansigtet anbefaler vi mikroovnen, det tager ca. 30 sek, også er den klar.

Næsen

Som mand, er det ikke det fedeste at have stikkene hår ud fra næsen. Når du skal i gang med hårfjerning i næsen, tænker vi ikke så meget på groretningen her. Det ville være en fordel hvis du stiller dig foran et spejl, så du kan se hvad du gør. Med Sugaring skal du ikke have alle næsehårene med ud. Dem helt inde i næsen tager du ikke ud, og det gør du ikke, da hårene helt inde i næsen er der af en grund. De har nemlig en funktion, og den funktion er, at samle skidt og snavs. Derfor påfører du heller ikke sukkervoksen helt inde i næsen. Du tager derfor kun de hår, der sidder synligt i næsefløjen.

Næsen deles op i 4 områder – se billede. Med din ene hånd påfører du sukkervoksen i den inderste del af næsefløjen samtidig med, at du med den anden hånd bruger din pegefinger til, at skubbe lidt op i næsetippen. Det vil sige du kører spatlen nedefra og op, og kun i den inderste del til at starte med. Kør over det samme sted flere gange. Så tager du en lille strips og gnider fast op i næsefløjen. Skub gerne stripsen lidt længere op, så du er sikret, at du får alle hårene med ud. Du kan med fordel holde fast i næsen, imens du hiver stripesn ud.

Derefter skal vi i gang med ydersiden af næsefløjen. Du tager din spatel og påfører sukkervoksen på ydersiden af næsefløjen, du starter nedefra og kører op. Så tager du en strips og hæfter fast til næsefløjen, og igen skubber stripsen længere op og sørge for den er hæftet godt til. Derefter hiver du stripsen ud. Når dette er gjort har du fjernet hår i det ene næsebor, og er nu klar til, at tage det næste næsebor. Du gør præcis det samme, som i det første næsebor.

Sådan klare du ørerne og øjenbrynene på mænd

Start med at rense med en fugtig klud, så du er helt fri fra snavs og skidt. Du får et pænere resultat og sukkervoksen har nemmere ved at hæfte sig til hårene, når de er helt rene. Derefter er det vigtigt, at området er helt tørt, og til at sikre dette, skal du bruge vores Powder inden, der absorberer fugt. Hvis det område du gerne vil sukkervokse ikke er helt tørt, vil sukkervoksen ikke kunne klæbe sig til huden, og alle hårene vil derfor ikke komme med ud. Sukkervoksen er nemlig vandopløselig.

Øre

Hårfjerning i øret kan klares nemt. Du starter med at rense og påføre powder. Derefter tager du en spatel og påfører sukkervoksen på tragus, og kører det op og ned ved tragus. Både på tragus, men også bagved tragus. Det gør ikke noget, at du påfører sukkervoksen lidt længere nede end tragus, altså ned mod øreflippen. Derefter tager du en lille strips og sætter den på, brug gerne din anden hånd til at holde imod på øret, når du hiver stripsen af. Husk at få stripsen lagt bag tragus, så du også får sukkervokset hårene bagved. Når dette er gjort, kan du tage det andet øre. Og gøre præcis det samme.

Øjenbryn

Hos mænd er det mest mellem brynene, der fjernes hår. Start med at påføre powderen oppe fra og ned mod næseryggen. Så tager du din spatel og påfører sukkervoksen MOD hårenes groretning, så oppe fra og ned mod næseryggen. Derefter påfører du stripsen, gnid den gerne godt fast. Herefter hiver du stripsen af MED groretningen. Altså fra næseryggen og op mod panden. Hvis du ønsker det kan du også fjerne hår under og over brynet.

Huden i ansigtet kan være mere sensitiv, og derfor anbefaler vi IKKE, at du sukkervokser dit skæg. Dette kan være en meget smertefuld behandling. Så benyt kun sugaring til næse, øre og øjenbrynene.

Efterbehandling øre, næse og bryn

Efter din behandling af øre, næse og bryn afslutter du din behandling med vores aloe vera gel, som har en kølende, helende og plejende effekt.

  • HEVI Sugaring Sampak 375 g.

    229.00 kr. eller abonnér og spar 10%
  • Pure Benefit Aloe Vera – 150 ml

    129.00 kr. eller abonnér og spar 10%
0
Left Menu Icon