Skip to content
Afsendelse hver mandag og torsdag - Fri fragt fra 399 kr.

Så let er det

-01-

CLEANSER & POWDER

-02-

BODYSUGARING

-03-

PÅFØR (hånd, spatel ell. roll on)

-04-

RYK AF

-05-

RENGØR

-06-

EFTERBEHANDLING

Værd at vide

Behandlingsinterval?

Første gang man skal have fjernet hår, er altid ”den værste”. Kunden ved ikke hvad han/hun skal forvente, hårene er måske lidt for lange, og der er mange hår. Allerede ved anden behandling er der færre hår, og hårene er blevet finere.

I hver hårsæk gror der 2-3 hår. Hårene skal ensrettes i væksten, så måske trænger kunden til en ny behandling allerede efter 2-3 uger. Kunden kan måske føle, at der allerede efter 2-4 dage vil være nye hår på vej ud igen, da der kan sidde “nye” hår lige under hudoverfladen, som ikke kommer med første gang.

Efter 3-4 behandlinger kan kunden anbefales et behandlingsinterval på ca. 4-6 uger. Nogle kunder vil foretrække at blive behandlet efter 4-5 uger, hvor hårene blot er 2-5 mm lange, og andre kan sagtens vente i 5-7 uger, til hårene er 5-9 mm lange. Dette er meget individuelt.

Kontraindikationer og forbehold

Der må ikke behandles på hud der er skadet, solskoldet eller fx direkte på åreknuder.

Vent 24 timer efter sugaring med at solbade, gå i svømmehal/ saltvand osv., da porerne er mere åbne og modtagelige over for bakterier.

Før- og efterbehandling af huden

Det er en god ide, at skrubbe/peele både krop og ansigt 1-2 gange om ugen, Peelingen vil løsne indgroede hår og fjerne døde hudceller, der kan stoppe porerne til, så hårene ikke kan komme ud.

0
Left Menu Icon