Skip to content
Afsendelse hver mandag og torsdag - Fri fragt fra 399 kr.

FN’s verdensmål- mod en bæredygtig fremtid

Verden i dag, står overfor en ambitiøs og transformerende udviklingsplan, der skal sikre en mere bæredygtig udvikling, for planeten og alle os der bor på den. De store udfordringer, verden står overfor i dag, som bl.a. er mangel på- eller ulige adgang til grundlæggende naturressourcer, miljøforurening og klimaforandringer, er netop dét FN’s 17 verdensmål omhandler, og vil bekæmpe. De nye verdensmål gælder for alle lande – både rige og fattige – med afsæt i landenes udgangspunkt. FN, De Forenede Nationer, vil arbejde for, at verden bliver mere lige. Hos HEVI Sugaring bidrager vi til- og imødekommer de ændringer, der skaber forbedringer, og derved gør vi en forskel.

Bæredygtighed

Alle vores produkter er grønne fra inderst til yderst og består af rene naturlige råvarer. Det er nemlig ikke kun det økologiske og bæredygtige indhold, der er vigtigt. Ved at bruge æsker af genbrugspap, og plastemballage fremstillet af genbrugsplast eller af sukkerrørsrester, kan man minimere brugen af de materielle ressourcer. Alle de etiketter, du kan se på dine produkter, er også lavet af sukkerrørsrester.
Flere af vores produktemballager er 100% genanvendt materiale, da vi sikrer bæredygtige forbrugs- og produktionsmønstre.

FSC-Logo på HEVI Sugaring produkter

Træ og papir med god samvittighed

Din spatel til Body Sugaring er lavet af FSC certificeret træ, fordi det er vigtigt at bevare og genplante skove samt standse skovrydning. FSC-mærket kan findes på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed! FSC er nemlig en international non-profit mærkningsordning til træ og papir.
I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.
Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet. De mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentligt sikkerhedsudstyr og løn. FSC har nemlig også et fokus på at afskaffe social ulighed og fattigdom.

Grønt mindset

Endnu en detalje, – HEVI Sugarings produkter bærer det franske miljømærke ECOCERT.
Produkter, som bærer ECOCERT, indeholder ikke syntetiske parfumer, og alle ingredienser i produktet skal være fremstillet bæredygtigt. Desuden kan du på produktet se, hvor meget af produktet, der er økologisk og naturligt. ECOCERT har strenge krav til miljøet og følger hele produktets livscyklus. Det betyder, at ECOCERT har besøgt og godkendt den mark, hvorpå sukkerrørene til sukkerproduktionen gror. De har godkendt landmanden og produktionen. Hvert eneste step i sukkervoksens livscyklus, fra sukkerrør til færdigt produkt, er blevet observeret og godkendt.
ECOCERT er for naturlige og økologiske produkter og er et af verdens mest respekterede internationale certificeringer. Derfor kontrollerer de også os som producent og kommer på årlige besøg.

”Det var vigtigt for mig ikke kun at fremstille et effektivt produkt, men også et produkt, som er økologisk og udelukkende består af rene, naturlige råvarer – og derigennem gøre det nemt at vælge et grønt og bæredygtigt alternativ indenfor hårfjerning” 

– Vivi Indehaver

Når du modtager pakker fra vores webshop, er produkterne beskyttet af vores bionedbrydelige pakkefyld.
Vores pakkefyld er lavet af majsgranulat og kan bruges som gødning til dine planter efterfølgende. Dette gør du ved at opløse det i det vand, du skal vande dine planter med. Vores pakkefyld er en detalje, der matcher vores grønne mindset. Det har stor betydning for os, at vores produkter og emballage er bæredygtige. Derfor vil vi også opfordre til, at du vasker og genbruger dine strips og spatler, for derved at minimere forbruget af materielle ressourcer.
Vi tager sammen små, men vigtige skridt mod en bæredygtig fremtid.

0
Left Menu Icon