Skip to content
Afsendelse hver mandag og torsdag - Fri fragt fra 399 kr.

Intim hårfjernings guide til mænd

Flere mænd går mere og mere op i sig selv og deres udseende! Og det synes vi er fedt! Hår er hår, og ligesom kvinder fjerner hår på deres krop, fordi de synes, det er generende, så gør mænd det samme.

Er du klar til at føle dig mere sexet og have mindre kløe under bæltestedet?

Her får du en guide til, hvordan du klarer hele intimområdet på mænd med sugaring. Du bliver fri for barbering og trimning hver- eller hveranden dag, og du får det mest fantastiske længerevarende resultat i ca. 4 uger. Intimområdet er et sensitiv område, og derfor er sukkervoks rigtig godt til intim hårfjerning, da det er en mere skånsom hårfjerningsmetode end barbering og almindelig voks. Og så er det tilmed allergivenligt og økologisk certificeret.

Klargøring og rengøring

Når man fjerner hår med sugaring, anbefaler vi en hårlængde er 0,5 – 1 cm. Er de længere end 1 cm, bør du trimme dine hår inden. Du kan sagtens fjerne hår med sugaring, selvom de er længere end 1 cm. Men det gør mere ondt, og resultatet bliver ikke lige så godt.

Du skal starte med, at sørge for din hud er fri fra skidt, sved og hudfedt. Med en fugtig klud vasker du hele intim området over penis, på penis og pungen. Får du ikke vasket dig inden, kan du risikere, at sukkervoksen ikke vil hæfte sig til huden og hårene.

Sukkervoks er vandopløseligt. Derfor er det vigtigt, at intim området er helt tørt. Dette sikrer du ved, at bruge vores Powder inden, der absorberer al fugt. Og under behandlingen, kan det godt opstå, at du skal bruge powderen op til flere gange, da intim området er et naturligt fugtigt område. Er intim området ikke helt tørt, vil sukkervoksen have svært at klæbe sig til huden, og alle hårene vil derfor ikke komme med. Og du ville ikke få det her fantastiske resultat. Du er nu klar til at gå igang! Påfør powderen og gør det MOD hårenes groretning, så du får løftet hårene godt op fra huden.

Da sugaring er meget skånsomt, må du gerne behandle samme område flere gange.

Området over penis

Det er ALTID vigtigt, at man husker at holde huden udstrakt. Dette giver en mindre smertefuld hårfjerning og et bedre resultat. Start oppefra, og tag et mindre område ad gangen. Sørg for, at du holder din spatel med sugaring vinkelret på huden og kør gerne over det samme område 2-3 gange, og MOD hårenes groretning, når du påfører sugaring. Samtidig holder du med den anden hånd huden udstrakt. Derefter gnider du en strips til det påførte område. Hold stadig huden udstrakt med din ene hånd, og hiv stripsen af MED hårenes groretning. Husk at, når du hiver stripsen af, så du skal gøre det ned langs kroppen, og ikke væk fra kroppen. Og sådan fortsætter du hen over resten af området over penisen.

Pungen

Vil du gerne gå all in på og lave en manzilian (brazillian på kvinder). Når vi fjerner hår på pungen, snakker vi ikke så meget om groretningen. Hiv godt ned i pungen med den ene hånd for, at huden bliver holdt udstrakt. Påfør sugaring med den anden hånd, hvor du kører spatlen nedefra og op. Gnid stripsen på, og hiv så stripsen af oppefra og ned. Husk du stadig skal holde pungen nede for, at holde huden udstrakt. Sådan fortsætter du foran på pungen. Når du har fjernet hårene foran, skal du fjerne hårene bag på pungen. Med et fast greb, hiver du godt op i pungen og vender den om, så du kan se bagsiden af pungen. Løft godt op, så du stadig holder huden udstrakt. Påfør sukkervoksen op mod dig selv, gnid en strips godt fast, og hiv stripsen nedad, langs penis. Sådan fortsætter du, indtil du er hårfri og har fået en dejligt blød pung.

Håret på penis 

Hvis du også har hår på selve penis, så kan du også sagtens fjerne dem. Tag fat i den yderste del af penisen, og hold den nedad. Påfør sukkervoksen op mod dig selv, gnid stripsen fast, og hiv stripsen ned langs med penis. Husk du stadig skal holde fast i din penis, når du hiver stripsen af. Bagefter tager du bagsiden af penis. Tag fat i den yderste del af penisen, og hold den så op ad. Påfør sukkervoksen fra roden og op ad penis. Gnid stripsen fast, og hiv stripsen af ned langs penis. Her har vi ikke fokus på groretning, da det er vigtigere at tænke over, hvordan vi bedst kan holde huden udstrakt, når stripsen hives af.
Bliv ved til du er helt færdig og har opnået det ønskede glatte, bløde og hårfrie resultat.

Efterbehandling

Når du er færdigbehandlet anbefaler vi altid vores Aloe Vera Gel, som køler og plejer. Den er perfekt efter hårfjerning, da dine hårsække er åbne og sårbare. I de første 12-24 timer bør du undgå meget stramt tøj samt tur i svømmehallen, sex, træning osv., da det er vigtigt at holde området fri for bakterier, mens hårsækkene er helt åbne og modtagelige.

  • Pure Benefit Aloe Vera – 150 ml

    129.00 kr. eller abonnér og spar 10%
0
Left Menu Icon