Skip to content
Afsendelse hver mandag og torsdag - Fri fragt fra 399 kr.

At være gravid, betyder ikke, at man bliver mindre forfængelig. Næsten tværtimod. Mange oplever, at det i løbet af graviditeten, er svært at blive ved at føle sig lige så tiltrækkende, som før.

Ofte oplever man i graviditeten, store hormonelle forandringer, både psykisk som fysisk. Mange får øget hårvækst og oplever, at huden samtidig bliver mere sensitiv. Dertil kommer også et stadie sidst i graviditeten, hvor den faldende mobilitet, gør flere ting besværlige, og der er ikke udsyn til andet end den store mave.

Vores erfaring er, at mange kvinder ønsker at fortsætte deres hårfjerning under graviditeten, men oplever utryghed i forhold til, om disse behandlinger kan være for hårde, krævende eller direkte skadelige for den lille spire inde i maven. Du kan roligt fortsætte eller påbegynde dine sugaring behandlinger, selvom du er gravid!

Økologisk og allergivenligt

Når man skal til at være mor, bliver man ofte meget opmærksom på, hvad man indtager, og hvilken form for kemi man håndterer i sin dagligdag, fordi der nu er noget, vi skal værne ekstra meget om.
Da huden er kroppens største organ, er det derfor ikke lige meget, hvad vi påfører den.
– Heller ikke, når det kommer til hårfjerning.

Vores sugaring produkter til hårfjerning er økologisk certificeret ved ECOCERT samt AllergyCertified.
Det er din garanti for et rent og naturligt produkt. Du har derfor ingen grund til bekymring, for i produkterne finder du hverken parfume eller hormonforstyrrende stoffer.

Samtidig er sugaring superskånsomt mod huden, da voksen kun fjerner hår og døde hudceller. Sugaring kræver samtidig ikke så højt et varmeniveau som andre voksprodukter, og brænder derfor ikke på huden. Du skal derfor ikke frygte hudskader ved brug af sugaring.

Da denne form for voks, (modsat andre traditionelle voks typer) bliver påført mod hårenes groretning, og rykket af med hårets groretning, betyder det en mindre smertefuld hårfjerning og et flottere resultat, der holder længere.
Derfor kan vi ikke nævne nok, at sugaring er et meget skånsomt alternativ til traditionel voks, epilator og barbering.

 

En anden fordel ved sugaring er, at der går flere uger imellem sugaringbehandlingerne. Det er især attraktivt, når man som gravid ofte er mere træt, og mange føler sig lettere immobil til sidst i graviditeten.

Gør det, der giver dig ro i maven

Mange kvinder bruger energi på at tænke over den intime hårsituation op til deres fødsel. Læger og jordemødre skal arbejde i netop dét område. Dertil kan en god sugaring procedure i graviditeten, og op til fødslen, altså give ro og tryghed til at fokusere på selve fødslen, frem for bekymringer om ens kropsbehåring.

Der er forskel på den opfordring og vejledning, man som gravid modtager på fødeafdelingerne. Blandt jordemødrene er der også delte meninger om intim behåring.
Nogle vil sige til dig, at håret mindsker risikoen for bakterier og infektioner. Andre sætter pris på din hårfjerning, fordi det kan lette arbejdsgangen i forbindelse med fødslen, behandling af små sår og syning.

Hvis du hører til den gruppe af kvinder, der ønsker at få fjernet kropsbehåring, samt få et flot og langtidsholdbart resultat, uden at udsætte huden for skadelig kemi, så er sugaring din løsning. Det betyder, at du kan forholde dig afslappet til din krop under graviditeten og fødslen.

En bonus, der bør nævnes er, at med sugaring kan du både klare hårfjerningen selv, men også tage på klinik og få de ønskede behandlinger, som kan være en fordel til allersidst i graviditeten, når maven er i vejen.

Du kan finde en liste over de klinikker, der tilbyder behandling med HEVI Sugaring her.

Sugaring startpakker til hårfjerning

0
Left Menu Icon