Skip to content
Afsendelse hver mandag og torsdag - Fri fragt fra 399 kr.

Du er gravid. Hormonerne raser, maven vokser og huden kløer. Hovedet er fyldt af det sæt huskeregler, man får stukket i hånden, når man venter sig. De kendte gloser om at man ikke bør indtage alkohol, og man bør holde sig fra rygning og andre unødige eller usunde vaner. Under graviditeten, gør man også gerne alt, hvad man kan for, at afstanden til skadelig kemi er stor.

Her er det vigtigt ikke at overse sine hudplejeprodukter, da der findes rigtige mange af denne type produkter, som eksempelvis indeholder parfume og hormonforstyrrende stoffer. Derfor har vi hos HEVI Sugaring udviklet en hudplejeserie, du kan bruge under graviditeten, med god samvittighed. Pure Benefit serien er fyldt med naturlige og økologiske ingredienser og er samtidig AllergyCertified, som er din garanti for et allergivenligt produkt uden parfume og kemi, og derfor ikke skadeligt for dit guld.

Plej din store flotte mave

Under graviditeten er huden under konstant overarbejde, fordi maven vokser. Når huden strækkes, kan det give kløe og ubehag og det er derfor vigtigt at pleje den dagligt, så huden holdes smidig og derved nemmere kan give sig. Hvis din hud er tør, vil den også være mere stram og dermed mindre fleksibel og det er derfor vigtig at pleje den med masser af fugt.

Brug dagligt vores Body Balm, som fugter din hud i dybden, mens den styrker og opretholder hudens fedtstof. Balmen er særligt god til sensitiv hud, der har brug for ekstra pleje, hvor den virker beroligende og genopbyggende. Hyppig fugt kan desuden hjælpe med at forebygge strækmærker, da huden nemmere giver sig, når den er gennemfugtet.

For at huden bedre kan optage den blødgørende lotion, er det en god ide at bruge scrub i badet, så du får fjernet de døde hudceller. Når du fjerner de døde hudceller, giver du huden den optimale mulighed for at optage fugt. Vores Sugar Scrub arbejder nænsomt med din hud, uden at føles ubehageligt. Sukkerkornene vil langsomt smelte ind i din hud, mens den eksfolierer. Som bonus indeholder Sugar Scrubben kokos- og jojobaolie, som fugter huden og holder den dejlig blød og smidig.

Sådan en spændstig mave har brug for ekstra opmærksomhed for at følge med udviklingen gennem graviditeten. Vores varmeste anbefaling er at tilføje sugar scrub’en til din hudpleje rutine, og bruge denne i badet ca. 3 gange i ugen. Vores Sugar Scrub er AllergyCertified- og økologisk certificeret ved ECOCERT– din hud vil elske det!

Tiden efter fødslen

De første mange måneder efter fødslen, er der fokus på nærkontakt med baby. Derfor bør du forsat være opmærksom på, at dine produkter er fri for parfume, og hormonorstyrrende stoffer, så I kan have hud mod hud uden grund til bekymring for baby.

Du kan fortsat bruge vores gode hudplejeprodukter efter graviditeten. Når produkterne er allergivenlige og bæredygtige, er de helt optimale at benytte, ikke kun under din graviditet, men også i det daglige til hele familien – også baby.

Vi laver produkter med holdning – vi mener, at det er vigtigt nøje at overveje, hvad vi påfører huden. Derfor tager vi skarp afstand til hormonforstyrrende stoffer og anden uønsket kemi, som du bør være ekstra opmærksom på, når du er gravid eller prøver at blive det. Appen Kemiluppen kan hjælpe dig med at tjekke dine personlige plejeprodukter for uønsket kemi. Vores produkter er tildelt den grønne koble ”A” som er den bedste vurdering. A-kolben symbolisere, at produktet er et godt valg, hvis du vil undgå en række problematiske kemikalier.

Efterbehandling fyldt med alle de gode råvarer

0
Left Menu Icon