skip to Main Content
Dag til dag levering - Fri fragt fra 399 kr

Sammen om en bæredygtig fremtid

En bæredygtig fremtid er et fælles projekt for dig, for HEVI Sugaring og for hele verden! Hos HEVI Sugaring gør vi, hvad vi kan for at bidrage til en grønnere verden. Selvom det kan syne af små skridt set ud fra den kollektive indsats,tæller hvert et skridt i den rigtige retning. Så tag de grønne sko på og lad os gå sammen ad den bæredygtige vej.

HEVI Sugarings grønne mindset

Hos HEVI Sugaring er det vigtigt for os, at vores bæredygtige værdier skinner igennem i vores produkter. Derfor er vores produkter også grønne fra inderst til yderst. Det starter helt nede i de økologiske og naturlige ingredienser og går helt ud i emballagen. Disse produkter er med stolthed produceret i Danmark. Dette understøtter vores arbejde med FN’s verdensmål nr. 12 – ansvarligt forbrug og produktion.

De bæredygtige værdier i HEVI Sugaring bunder i ønsket om at tilbyde produkter, der udover at være gode for dig, også er gode ved naturen.

Emballagemæssigt ser vi nemlig ingen grund til at blive ved med at tære på de allerede knappe materielle ressourcer, når man kan genbruge og genanvende det, der allerede er produceret. Indholdsmæssigt bruges der kun rene, økologiske og naturlige ingredienser. Der er selvfølgelig ikke brugt nogen kemikalier, der kan skade dig eller naturen, i produktionen af ingredienserne eller i de endelige produkter. De indeholder heller ingen form for animalske produkter eller biprodukter.

Grønne fra inderst til yderst

Økologi og natur i fokus

HEVI Sugaring er Ecocert COSMOS certificeret, hvilket er din garanti for, at vores produkter er økologiske og bæredygtigt fremstillet. Ecocert har meget strenge krav til miljøet, og de skal derfor godkende hele processen. Helt fra den mark landmanden dyrker sukkerrørene på, til det endelige produkt.
Dette gør de for at sikre, at produkterne er  bæredygtigt fremstillet og økologiske, men også at de ikke indeholder nogen form for syntetiske parfumer. Når dette overholdes må deres certificering sættes på produkterne. Så vi er meget stolte af at have deres certificering på vores produkter. Det giver dig et overblik over, hvilke produkter der er produceret med omtanke for naturen og miljøet.

Vores spatler er lavet af FSC certificeret træ. Vi støtter derved bevaring og genplantning af skove, da der i en FSC-skov aldrig bliver fældet mere, end skoven kan nå at reproducere. FSC sørger også for at beskytte dyre- og plantelivet i deres skove, samtidig med at de uddanner deres skovarbejdere og sørger for, at de arbejder under ordentlige forhold, også sikkerheds- og lønmæssigt. De sikrer altså naturen og de der arbejder i skoven bedst muligt. Dette understøtter FSCs arbejde med FN’s verdensmål nr. 1 – afskaffe fattigdom, nr. 10 – mindre ulighed og nr. 15 – livet på land, hvor naturbevaring og bæredygtigt brug af økosystemerne på land er fokus.

FN’s verdensmål er udarbejdet for at sikre en bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten. Alle FN’s medlemslande har forpligtet sig til at arbejde med de 17 mål og de mange delmål.

Minimalt spild

Etiketterne på HEVI Sugaring produkterne er lavet af sukkerrørsrester, lige som noget af emballagen også er. Det vil sige, at vi reducerer spildet fra sukkerproduktionen mest muligt. Andet emballage er lavet af genbrugsplast eller genbrugspap, for at minimere det materielle ressourceforbrug.

Bestiller du fra vores webshop, er vores produkter i pakken beskyttet af miljøvenligt pakkefyld lavet af majsgranulat, der er et restprodukt af majs. Pakkefyldet er vandopløseligt og kan bruges som gødning til dine planter, så det går heller ikke til spilde.

Alt dette understøtter og bidrager til FN’s verdensmål nr. 12, der omhandler ansvarligt forbrug og produktion. Vi fokuserer specielt på at minimere brugen af de materielle ressourcer, ved at genbruge og genanvende det, der allerede er blevet brugt før. I forhold til produktion sørger vi for, at der er balance mellem produktionen af varer og efterspørgsel, for ikke at ligge inde med en masse produkter, der ikke bliver solgt.

Sammen tager vi små, men vigtige skridt mod en bæredygtig fremtid.

Sæt dit præg på en grønnere fremtid

Når du køber HEVI Sugaring produkter, har du allerede taget det første grønne skridt, ved at vælge bæredygtige og naturlige produkter. Du kan også genbruge strips og spatler til fremtidige behandlinger, derved er du også med til at minimere forbruget af materielle ressourcer. Det kræver intet andet end en smule varmt vand til at opløse sukkervoksen, når strips og spatler skal rengøres. Når de er tørre igen, kan de genbruges til de næste mange behandlinger.
Pakkefyldet i din pakke fra vores webshop er som sagt lavet af majsgranulat. Det kan bruges som gødning til dine planter ved, at du opløser det i vand, og vander dine planter med det. Hvis du også husker at sortere emballagen korrekt, er du med til at sætte dit præg på en bæredygtig fremtid.

 

Sammen tager vi små, men vigtige skridt mod en bæredygtig fremtid.

  • Pure Benefit Aloe Vera – 150 ml

    129.00 kr. eller abonnér og spar 10%
  • Pure Benefit Body Balm – 250 ml.

    219.00 kr. eller abonnér og spar 10%
  • Pure Benefit Sugar Scrub – 200 g.

    159.00 kr. eller abonnér og spar 10%
0
Left Menu Icon