Skip to content
Afsendelse hver mandag og torsdag - Fri fragt fra 399 kr.

Guide til hårfjerning på overkroppen

Sommeren er lige rundt om hjørnet. Solskinsvejret, de livlige strande kalder, beach Volley i den varme hede og en dejlig kold øl i hånden bagefter – Er du klar til at smide t-shirten eller skjorten? Er du ikke det, så læs med her. Her får du en guide til hvordan du selv kan klare din overkrop nemt med Sugaring. Du kan nemt klare det i en klinik også, men er du ikke tryg ved det, skal du helt sikkert kaste dig ud med Sugaring.

Vi anbefaler at du bruger Spatel Body Sugaring, den er perfekt til overkroppen, da man kan have en tendens til løsere hud på overkroppen. Sugaring kan bruges på hele kroppen. Det fjerner nemt og effektivt hårene og tager ingen tid. Du slipper for hår i cirka 4 uger, derved får du det her fantastiske flotte langvarige resultat, når du benytter dig af Sugaring. Du kan nemt åbne skjorten og vise dit bryst frem nu.

I modsætning til andre traditionelle voksprodukter rykkes hårene ud MED hårets groretning. Det giver en hårfjerning, som er mindre smertefuld og et slutresultat, som er bedre og flottere, fordi hele roden rykkes med ud. HEVI Sugaring er med sine rene og naturlige råvarer allergivenligt og skånsomt for huden og passer derfor til alle hudtyper. Er du træt af barbering og trimning hver dag eller hver anden dag? Så skal du prøve HEVI Sugaring. Det er perfekt til manden, som har en travl hverdag, er træt af stikkene hår der stikker op af blusen, og lukkede skjorter. Når hårene vokser ud igen, føles de dejlig og bløde, modsat barbering og trimning.

Skidt og snavs skal væk

Til at starte med, skal du sørge for din hud er helt fri for skidt, snavs, hudfedt you name it… Dette kan du gøre med en fugtig klud. Kør kluden over det område du gerne vil sukkervokse. Fjerner du snavs og skidt fra huden inden kan du risikere, at sukkervoksen ikke vil hæfte sig til huden.

 

”For at få det bedste resultat skal hårene være cirka 5 mm lange. Er dine hår mere end 1 cm, så bør du trimme dem inden.”

 

Det er helt naturligt, at din hud fugter

Det er vigtigt, at området er helt tørt. Sukkervoks er nemlig vandopløseligt. For at sikre, at du er helt tør, bør du bruge vores Powder inden, der absorberer fugt, da man helt naturligt er mere fugtige nogle steder på kroppen, end på andre steder. Hvis det område du gerne vil sukkervokse ikke er helt tørt, vil sukkervoksen ikke kunne klæbe sig til huden, og alle hårene vil derfor ikke komme med ud. Påfør powderen ned i hånden eller direkte på det område du gerne vil behandle. Gør det MOD hårenes gro retning, så du får løftet hårene godt op, dette er en fordel, når man skal påfører sukkervoksen.

 

Sådan gør du

Når du skal fjerne hår på maven eller brystkassen, er det vigtigt du altid sørger for at holde huden udstrakt med den ene hånd, hvor du imens påfører sukkervoksen med den anden hånd. Når du påfører sukkervoksen skal det være MOD hårenes groretning. Sørg for at din spatel bliver holdt vinkelret, når du påfører sukkervoksen. Fordi på den måde får du løftet hårene og får sukkervoksen godt ind. Påfør gerne sukkervoksen flere gange over det samme område, gerne 2-3 gange – så er du sikker på du har fået klistret hårene godt ind.

Derefter hæfter du en til oven på det område, du har påført sukkervoks. Du efterlader cirka 2 centimer oppe i toppen, så du har plads til, at kunne hive stripsen af. Kør gerne hånden over 2-3 gange for at sikre, at stripsen er hæftet godt fast til sukkervoksen. Når du hiver stripsen af er det vigtigt du bliver ved med at holde huden udstrakt.

Dette ville sørge for du får en mindre smertefuld hårfjerning. Når du hiver stripsen af, hiver du af MED groretning – og ned ad kroppen. Det er vigtigt du husker at hive ned ad kroppen. Hiver du ud af, altså væk fra kroppen, kan du risikere, at du laver et blåt mærke. Du kan bruge den samme strips op til flere gange, og du ville kunne mærke når stripsen ikke ville kunne hæfte sig på længere. Sådan bliver du bare ved indtil du er hårfri på brystkassen eller maven. Du vil opleve, at hvis det er første gang du bruger sukkervoks, så ville der gå cirka 2-3 uger før du skal fjerne hår igen. Men ellers ville du have dette langvarige resultat, som vil vare i optil 4-6 uger.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Left Menu Icon