Skip to content
Afsendelse hver mandag og torsdag - Fri fragt fra 399 kr.

Mænd – sådan klare du selv hårfjerning i ansigtet

Er du træt af hår der stikker ud af ørene og næsen, og alt for busket øjenbryn? Her kan du blive klogere på, hvordan du klare lige præcis de områder selv. Her er der en guide til næse, øre og øjenbryn til jer mænd der gerne vil kaste sig ud i det. Og ved du hvad? Det er slet ikke så svært når du først har lært det. Vi anbefaler Spatel Body Sugaring til ansigtet da den er perfekt til de mindre områder.

Med sukkervoks, får du et langvarigt resultat, og skal ikke tænke på hårfjerning hverdag eller hver anden dag, som du højst sandsynligt gør med for eksempel barbering eller trimmer. Huden i ansigtet kan være mere sensitiv, og derfor anbefaler vi ikke, at du sukkervokser dit skæg. Dette kan være en meget smertefuld behandling. Så benyt kun sugaring i næse, øre og øjenbrynene.

Sådan behandler du dit ansigt selv derhjemme

Du skal starte med at vaske det område du gerne vil behandle. Dette gør du med en våd klud, så du bliver helt fri fra snavs og skidt. Du får et pænere resultat og sukkervoksen har nemmere ved at hæfte sig til hårene, når de er helt rene. Derefter er det vigtigt, at området er helt tørt, og for at sikre dette, bør du bruge vores Powder inden, der absorberer fugt, da man helt naturligt er mere fugtig nogle steder på kroppen, end på andre steder. Hvis det område du gerne vil sukkervokse ikke er helt tørt, vil sukkervoksen ikke kunne klæbe sig til huden, og alle hårene vil derfor ikke komme med ud. Sukkervoksen er nemlig vandopløseligt.

 

Sæt din HEVI Varmer til, og sæt din bøtte sukkervoks ned i HEVI Varmeren og sæt den på 2. Derefter skal du vente 45 min, før den er klar. Kør gerne lidt løbende rundt i sukkervoksen med en spatel.

 

”Har du ingen HEVI Varmer så frygt ikke. Du kan varme din bøtte sukkervoks i mikroovnen i 30 sek – og så er den klar. ”

 

Step by step

Næsen

Når du skal i gang med hårfjerning i øret eller næsen tænker vi ikke så meget på groretningen her. Det ville være en fordel hvis du stiller dig foran et spejl, så du kan se hvad du gør. Med Sugaring, skal du ikke have alle næsehårene med ud. Dem helt inde i næsen tager du ikke ud, og der påfører du heller ikke sukkervoksen. Du tager næsehårene der er i næsefløjen. Du hælder lidt powder ud på hånden, og med den anden hånd påfører du powderen lige i starten af næsefløjen.

Derefter med din ene hånd til, at påfører sukkervoksen i den inderste del af næsefløjen samtidig med, at du med den anden hånd bruger din pegefinger til, at skubbe lidt op i næsetippen. Det vil sige du kører spatlen nede fra og op, og kun i den inderste del til at starte med. Du skal Køre spatlen nede fra og op flere gange over det samme sted, så du er sikker på du får fat i de næsehår du gerne vil have fat i. Så tager du en lille strips og hæfter op i næsefløjen. Skub stripsen lidt op, så du får den hæftet godt fast. Du kan med fordel bruge den ene hånd til, at holde fast i næsen. Den anden hånd bruger du til at hive stripsen ud af næsen. Du tager fat i stripsen og med et ryk hiver du hele stripsen ud.

Derefter skal vi i gang med ydersiden af næsefløjen. Så du tager din spatel, og påfører sukkervoksen på ydersiden af næsefløjen, du starter nedefra og kører op. Så tager du en strips og hæfter fast til næsefløjen, og igen skubber stripsen længere op og sørge for den er hæftet godt til. Derefter hiver du stripsen ud. Når dette er gjort har du fjernet hår i det ene næsebor, og er nu klar til, at tage det næste næsebor. Du starter med den inderste del først og derefter den yderste del. Og du gør præcis som i det første næsebor.

Øre

Hårfjerning i øret kan klares nemt. Stil dig foran spejlet, så du kan følge med i hvad du selv laver. Du starter med at rense og påfører powder. Derefter tager du en spatel og påfører sukkervoksen på tragus, og kører det op og ned ved tragus. Både på tragus, men også bagved tragus. Det gør ikke noget du påfører sukkervoksen lidt længere nede end tragus, altså ned mod øreflippen. Derefter tager du en lille strips og sætter den på, brug gerne din anden hånd til at holde øret i mod, når du hiver stripsen af. Husk at få stripsen lagt bag tragus, så du også får sukkervokset hårene bagved. Når dette er gjort kan du tage det andet øre. Og du gør præcis det samme.

Øjenbryn

Når vi snakker øjenbryn, er det vigtigt du følger groretningen. Derfor når du påfører powder til øjenbrynet og mellem dine bryn, at du påfører MOD groretningen. Så tager du en spatel og påfører sukkervoksen MOD groretningen. Du starter nede for enden af øjenbrynsspidsen, altså udefra og ind mod næseryggen. Du skal køre din spatel over samme område 2-3 gange, for at sikre at, sukkervoksen er kommet godt ind i hårene. Så påfører du en strips, og hiver derefter stripsen af MED groretningen. Det vil sige indefra og ud. Når dette er gjort, gør du præcis det samme på det modsatte øjenbryn.

Så kan du tage i mellem dine øjenbryn. Det vil sige du påfører powderen oppe fra og ned mod næseryggen. Så tager du din spatel og påfører sukkervoksen i MOD hårenes groretning, så oppe fra og ned mod næseryggen. Derefter påfører du stripsen, gnid den gerne godt ind. Når dette er gjort hiver du stripsen af MED groretningen. Altså fra næseryggen og op mod panden.

 

Efterbehandling øre, næse og bryn

Efter din behandling af øre, næse og bryn afslutter du din behandling med vores aloe vera gel, som har en kølende, helende og plejende effekt.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Left Menu Icon